Няколко катастрофи станаха във варненско през уикенда, става ясно от

...
Няколко катастрофи станаха във варненско през уикенда, става ясно от
Коментари Харесай

Една жертва и няколко ранени в катастрофи през уикенда във Варненско

Няколко произшествия станаха във варненско през уикенда, излиза наяве от бюлетина на полицията.

При най-тежкият случай, за който ви информирахме, в събота към 17 ч. на паркинг пред ресторант, намиращ се в м-ст " Салтанат ", бе блъснато и убито 5-годишно дете от автомобил, ръководен от румънски жител.

Вчера към 08:00 часа в центъра на с. Въглен е зародило ПТП. 27-годишният лидер на мотопед " Пиаджо " (без регистрационни табели), при придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над МПС и пада на платното за придвижване. Вследствие на случая мъжът е получил травма на ръка, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Няколко часа по-късно в к.к. Златни пясъци, 63-годишният лидер на рейс Сетра - Д.Я. от Белослав, при тръгване, с отворена задна врата закача и повлича пешеходка. Вследствие на случая дамата (53 г.) получава разкъсно – контузна рана на лявото стъпало, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

В събота към 09:50 часа, на Автомагистрала " Хемус " 70-годишният лидер на " Ауди " - Д.М. от Варна, по време на придвижване в посока Варна, подхваща дейности за изпреварване на " Дачия ", и се блъска в насрещно движещ се " Фолксваген ". Вследствие на случая са потърпевши трима души – лидерът на първия автомобил и две дами, пътуващи в същия: на 78 година и на 83 година, двете от с. Житница. Няма заплаха за живота им. 83-годишната жена е настанена за лекуване в болнично заведение с фрактура на рамото, а останалите са освободени за домашно лекуване с травми. По случая има формирано досъдебно произвеждане. 

Около 18 ч. в събота на пътя от Долни чифлик за с. Голица, е зародило ПТП. 29-годишният лидер на БМВ, при придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над МПС и се блъска в дърво. Вследствие на случая мъжът е получил комоцио, прегледан е и настанен за наблюдаване, без заплаха за живота. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР