Няколко изследвания ще помогнат за ефективно лечение на редица тежки

...
Няколко изследвания ще помогнат за ефективно лечение на редица тежки
Коментари Харесай

Биологът Янко Буюклиев обяснява какво се прави при множествена склероза

Няколко проучвания ще оказват помощ за дейно лекуване на редица тежки хронични и нелечими болести, едно от които е множествената склероза. Това съобщи в изявление за в. “Доктор” биологът Янко Буюклиев от Пловдив. Той твърди, че откритията, които е направил, както и наблюденията му върху разнообразни групи заболели, могат да трансфорат доста нелечими до през днешния ден заболявания и положения в изцяло лечими.
- Г-н Буюклиев, вие нееднократно самоуверено сте заявявали на страниците на вестника, че доста нелечими заболявания могат да бъдат излекувани, и то единствено с няколко обикновени проучвания. За какво ни потърсихте този път?
- Да, аз не преставам да настоявам, че доста заболявания и положения, нелечими до през днешния ден, могат да се излекуват. А в този момент желая да обърна внимание на още една оповестена за нелечима болест - множествената склероза. И приканвам лекарите, които лекуват заболели с множествена склероза, наложително да ги насочват за проучване на така наречен интрацелуларни паразити - хламидии и токсоплазмоза, които хронично участват в тялото, това го наблягам дебело.

Цялото изявление, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР