Няколко черно-бели снимки развълнуваха руската общественост в последните дни. На

...
Няколко черно-бели снимки развълнуваха руската общественост в последните дни. На
Коментари Харесай

Шефът на руския "Уфа" смени футбола с... провокативни снимки

Няколко черно-бели фотоси развълнуваха съветската общност в последните дни. На тях се вижда към този момент някогашният ръководител на борда на шефовете на футболния " Уфа " Ростислав Мурзагулов, който прегръща много разголената спортна журналистка Уляна Тригубчак. Кадрите са снимани от експерт и еротиката в тях е премерена.

Самият Мурзагулов разгласява фотосите ден преди да се откаже от поста си в клуба и да напусне и Народното събрание в съветската република Башкирия.
View this post on Instagram

" На независимост съм и с чиста съвест. Властта и политиката не са за мен. Твърде дълго търпях Радий Фаритович (държавен глава на република Башкирия), съумях да видя всичко. Поздравявам всички, които към момента чакат да създадат тази крачка! Сега ще пребивавам! ", написа Мурзагулов, който застана отпред на " Уфа " преди година.

През миналия сезон отборът приключи на 13-то място в шампионата, което провокира недоволството на почитателите.
View this post on Instagram

Мурзагулов призна, че е разгласил фотосите, с цел да предизвика своите сънародници.

" Не желая да съм гробар на отбора. Ако мислите, че казусът е в мен, добре. Намерете си различен. Важно е футболът да не загуби. Не ме мислете мен. Ще си намеря работа ", написа очевидно ядосаният Мурзагулов.
View this post on Instagram

Днес (3 юни) някогашният футболен необут съобщи, че работа не си е намерил и щял да се опита да печели пари в обществените мрежи с сходни фотоси.

Всъщност Мурзагулов е и музикант и има няколко песни зад тила си.
View this post on Instagram

Що се касае до Уляна Тригубчак, за нея сходен тип фотоси не са оригиналност. Тя постоянно изкушава почитателите си с такива фрагменти. Двамата с Мурзагулов не са декларирали дали имат сантиментални връзки или химията посред им е единствено за фотосите.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР