Няколко часа след като беше закаран в траурна агенция, 72-годишен

...
Няколко часа след като беше закаран в траурна агенция, 72-годишен
Коментари Харесай

Жив човек се оказа в траурна агенция

Няколко часа откакто беше закаран в траурна организация, 72-годишен мъж се оказа жив. В момента той е в кома в сливенската болница, съобщи Нова тв.

След като екип на „ Спешна помощ “ и полиция го намерили в дома му по сигнал на индивида, който се грижи за него, те остановили, че 72-годишният Руси е мъртъв. Служителите в траурната организация, обаче получили жив човек.

Докато го обличали, те виждат, че мъртвецът преглъща, устните му се движат и едната му ръка се поместила.

 „ Веднага се обаждам на правосъдния доктор.  Той ми сподели: „ Обади се незабавно в „ Бърза помощ ”. Обаждам се – идва полиция, идва „ Бърза помощ ”, вземат го и индивидът към момента е жив ”, споделя Бисер Тодоров от траурната организация.

Оказало се, че пациентът е в тежка диабетна кома.

„ Вчера сме приели в 21:30 в нашето поделение пациент в тежко положение, който сега е в кома ”, съобщи доктор Василслав Петров, шеф МБАЛ Сливен. „ В реанимация се намира сега пациента. Правим всичко допустимо с цел да го възстановим колкото е допустимо ”, добави той.

Според лекарите от време на време мъчно се открива гибелта. Има пациенти, които по разнообразни аргументи могат да забавят доста дишането - съвсем да не се чува сърдечна активност.

От „ Спешна помощ ” в Сливен не разясниха случая. Там сега тече вътрешна инспекция.

Работещите в траурната организация настояват, че такова нещо им се случва за първи път.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР