Някои зодии ще имат нужда от усамотяване, а други ще

...
Някои зодии ще имат нужда от усамотяване, а други ще
Коментари Харесай

Седмичен любовен хороскоп 26.06-2.07.2023

Някои зодии ще имат потребност от усамотяване, а други ще имат опция да се срещнат с нови хора.

Овен

През тази седмица ще изпитвате засилено предпочитание за интелектуална стимулация и забавни диалози. Това може да повлияе позитивно на любовния ви живот, защото търсите сътрудници, които могат да ви провокират умствено и да поддържат искрата на любознанието във връзката. Потърсете човек, който може да отговори на ентусиазма ви за проучване на нови хрумвания. Ако сте обвързани, може да откриете, че сте по-наясно с страстите си и сте по-способни да изразявате възприятията си пред околните си.

Телец

Ще търсите непоклатимост и комфорт, като цените материалните и прочувствените аспекти на любовта. Това е отлично време да обсъдите с колегата си дълготрайните си цели и финансовите въпроси. Важно е да се чувствате прочувствено подкрепени във взаимоотношенията си и тази седмица предлага удобна среда за поддържане на това възприятие за непоклатимост. Ако сте сдържали възприятията си, в този момент е моментът да им дадете воля.

Близнаци

Ще носите сърцето си на ръкава, което ще улесни другите да схванат желанията ви. Тази бистрота ще сътвори по-силна връзка с вашия сътрудник или евентуален любовен интерес. Ако сте обвързани, тази седмица е отличен миг да се откриете пред колегата си за възприятията и фантазиите си. Тази накърнимост предизвиква интимността и основава по-здрава основа за преуспяване на връзката ви.

 любовен хороскоп

Рак

В началото на седмицата е допустимо да сте затворени във връзка с любовните въпроси. Може да изпитвате мощна потребност от усамотение. Това може да е чудесно време да навлезете в прочувствените си дълбини и да разберете по-добре желанията си във връзката. С напредването на седмицата може да доловите фини сили в сантименталните си връзки. Това може да е скъпо за разбирането на възприятията и желанията на колегата ви.

Лъв

През тази седмица може да сте заобиколени от другари и познати, които да прибавят малко пикантност в любовния ви живот. Това е уместно време да посещавате обществени събирания или групови действия, където можете да срещнете евентуални сантиментални сътрудници. Възможно е с напредването на седмицата да бъдете привлечени от някого в приятелския си кръг. Това може да е човек, който познавате от известно време, или нов прочут с общи ползи.

Дева

Тази седмица носи капацитет за сантиментални срещи или за задълбочаване на връзката с сегашен сътрудник. Любовният ви живот може да се комбинира с работата ви. Възможно е да срещнете някой специфичен човек по време на събития за основаване на професионални мрежи или обществени събирания, свързани с кариерата ви. Ако към този момент сте в обвързана връзка, ще има нараснало внимание към професионалния живот на колегата ви. Може да се окаже, че подкрепяте неговите цели и упоритости.



Везни

Ако сте в сериозна връзка, това е отлично време да се впуснете в нови завършения с колегата си. Участието в действия, стимулиращи мозъка и сърцето ви, може да задълбочи връзката ви и да сътвори трайни мемоари. Свободните представители на зодията би трябвало да разширят обществения си кръг и да се възползват от опциите да се срещнат с нови хора. Възможно е да срещнете някой завладяващ човек от друг генезис. Останете непредубедени и бъдете подготвени да прегърнете непознатото.

Скорпион

През тази седмица ще изпитате нараснала активност в сантименталните си връзки. Ще копнеете за връзка оттатък повърхността, ще търсите прочувствена дълбочина и накърнимост. Повърхностните срещи няма да ви задоволят. Вместо това ще бъдете привлечени от прекарвания, които ви приближават прочувствено и духовно до колегата ви. Може да откриете скрити пластове от личността на колегата си, което ще задълбочи разбирането ви и ще заздрави връзката ви.

Стрелец

Това е идеалното време да разгледате нерешени проблеми и да намерите решение, което да заздрави връзката ви. Емоционалната ви вътрешен глас ще се ускори, което ще ви разреши да разберете по-дълбоко потребностите на колегата си. Покажете им своята поддръжка и обвързаност и ще задълбочите доверието си. За необвързаните значима връзка може да се появи на хоризонта. Обърнете внимание на обществените събирания и събития, защото евентуално ще срещнете някого, който ще завладее сърцето ви.

 любовен хороскоп

Козирог

Това е радостно време да работите върху основаването на съразмерен баланс сред персоналния си живот и уговорките си. Ако сте обвързани, ще би трябвало да обсъдите споделените отговорности, да планирате домакинските задания или да се концентрирайте върху благосъстоянието на колегата си. Свободните могат да срещнат евентуални любовни ползи посредством работа или действия, свързани със здравето. Това може да е сътрудник или някой, който срещате, до момента в който преследвате фитнес задачите си.

Водолей

За самотните това е време на нови инициативи. Може да откриете, че притегляте фенове, а на харизматичната ви сила ще е мъчно да се устои. Не се опасявайте да рискувате в любовта. Игривата ви природа ще бъде изключително привлекателна за другите. За обвързаните това е идеалното време да се занимават с действия, които разпалват креативните ви страни, като да вземем за пример изкуство, музика или танци. Тази седмица е отдадена на подхранването на романтиката и проучването на нови измерения на партньорството ви.

Риби

Подреждането на планетите през тази седмица може да ви направи по-чувствителни и прочувствени във взаимоотношенията. Думите или дейностите на колегата ви могат елементарно да ви наранят и може да се нуждаете от повече убеденост от нормално. Важно е да сте наясно по какъв начин страстите ви въздействат на взаимоотношенията ви. Ако се чувствате претрупани, не е проблем да отделите известно време за себе си, с цел да се успокоите, преди да говорите с колегата си
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР