Някои пациенти дословно успели да възпроизведат разговорите, които са чули

...
Някои пациенти дословно успели да възпроизведат разговорите, които са чули
Коментари Харесай

Алилуя! Науката Най-Накрая Доказа, Вечният Въпрос Е С Отговор! Ето Какво Идва След Смъртта! Научни Светила: Когато Мозъкът Спре, Всеки Ще

Някои пациенти буквално съумели да възпроизведат диалозите, които са чули по време на клиничната гибел. Или да опишат дейностите на медицинския личен състав. Един от пациентите, чието сърце било спряло за три минути, в детайли описал какво се е случило в реанимацията през това време. Той отбелязал звуците, издавани от апаратите в помещението.

Всеки пети пациент разказал, че „ оттатък “ е изпитвал умиротворяване. Около 30% декларирали, че всичко в близост е протичало като на занимателен каданс. Пациентите също загатнали ярка светлина и намигване, излизане от личното си тяло. Те са следили реанимацията от горната страна. Учените са на мнение, че сходни чувства изпитват доста повече хора, претърпели клинична гибел, само че заради действието на другите препарати са не запомнили за това.

Получените от създателите данни сочат, че мозъкът продължава да работи, а съзнанието се съхранява даже откакто сърцето престане да бие. От това следва, че умиращият пациент може да чуе констатацията за личната си гибел, написа разкрития.ком.

Изследователите разясняват, че интензивността на основния мозък след прекъсването на сърцето зависи от количеството О2. Учените не престават проучванията в региона на посмъртния опит и граничните положения. Те се пробват да схванат какъв брой О2 е нужен, с цел да проработи още веднъж мозъкът след клинична гибел, а също и по какъв метод посмъртният опит въздейства върху интензивността на мозъка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР