Някои от зодиакалните знаци ще бъдат изправени пред препятствия и

...
Някои от зодиакалните знаци ще бъдат изправени пред препятствия и
Коментари Харесай

Съдбата ги изпитва: Февруари подлага три зодии на големи изп...

Някои от зодиакалните знаци ще бъдат изправени пред трудности и ще би трябвало да се оправят със комплицирани обстановки през месец февруари. Това, обаче, не би трябвало да ви плаши: от време на време е хубаво да се сблъскаме с сходни неща в живота си и да натрупаме опит, който ще ни е от изгода.

Като цяло, най-трудните дни ще бъдат: 8, 12, 16, 23, и 25. Това са дните, които могат да доведат до разстройства и комплицираност на избрани зодиакални знаци. Важното е да запазите успокоение и да приемете, че ориста ви изпитва, само че всичко е за положително, написа iwoman.bg. Ето кои са тези зодиакални знаци:

Овен

Новият месец идва с гръм и тропот за вас и ще носи със себе си огромни провокации и нови уроци. Не се опасявайте, а приемете нещата такива, каквито са. Ще усещате потребност да се изявите, само че ще го извършите по нападателен метод. Ако не премисляте всяка дума, която казвате, има възможност да нараните непосредствен човек. Бъдете деликатни с това! Ще се появят проблеми при обвързаните представители на зодията, в случай че прекалите с това държание. Добре е да успокоите пристрастеностите и да се опитате да преминете през всичко умерено.

В средата на месеца може да си дадете отмора, ще имате потребност от нея. Трябва да се заредите с нови сили и да вярвате, че следва нещо положително.

Скорпион

Февруари идва като стихия за вас във всеки един аспект. Но не забравяйте: след бурята постоянно изгрява слънце! Слънцето за вас ще изгрее след месец март, само че първо би трябвало да преминете през всички трудности на пътя ви. Ще се наложи да се справяте с последствията от неверните решения, които сте взели от началото на годината. Избягвайте недомислените думи към другите, научете се да вършиме взаимни отстъпки и да говорите по-малко, в сравнение с да слушате.

Козирог

За представителите на зодия Козирог месец февруари ще пристигна с готовност да стоите в леглото си и въобще да не се показвате пред никого. Точно в този миг е най-важно да съберете сили и да се изправите пред провокациите. Това важи с цялостна мощ за тези, които са във връзка, защото ще срещнат много компликации в връзките. Като цяло, представителите на зодия Козирог ще би трябвало да се научат на самообладание и ще би трябвало да положат повече старания, с цел да реализиран нещата, които желаят.

Пълнолуние във Водолей, на 16 февруари ще ви се отрази сигурно и уязвимостта ви ще се покаже. Ще имате потребност от поддръжка, опора, помощ. Потърсете я. Дръжте приятелите си на разположение, те ще ви оказват помощ да преминете през всичко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР