Някои от съветниците на президента на САЩ Доналд Тръмп все

...
Някои от съветниците на президента на САЩ Доналд Тръмп все
Коментари Харесай

Съветник на Тръмп: Спечелихме изборите и се подготвяме за втори мандат

Някои от съветниците на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп все още са с усещането, че президентските избори към момента не са свършили.

Съветникът на президента Питър Наваро разяснява пред Fox Business, че се приготвят за втори президентски мандат на Тръмп , написа " Гардиън ".

" Ние тук в Белия дом действаме с догатката, че ще има втори мандат на Тръмп ", сподели той.
 Крайнодесни и популисти в Европа пригласят на Тръмп - губи ли той, техният свят се срутва
Крайнодесни и популисти в Европа пригласят на Тръмп - губи ли той, техният свят се срутва

Както " тръмпизмът в Съединени американски щати е жив, по този начин е и с нашите лични дребни тръмпчета "

Той разказва информацията за успеха на Джо Байдън като " чиста илюзия " и добави: " Ние считаме, че спечелихме тези избори ".

Всички огромни медии през последните шест дни оповестиха Байдън за победител на президентските избори. Щатите към този момент започнаха да удостоверяват резултатите. Следващия месец Байдън ще бъде разгласен за победител в Избирателната гилдия, а на 20 януари ще постави клетва като 46-ия президент на Съединени американски щати. Доналд Тръмп влиза в историята като първия държавен глава с един мандат през XXI век.
 Защо правосъдните каузи на Тръмп няма да трансформират резултатите от изборите?
Защо правосъдните каузи на Тръмп няма да трансформират резултатите от изборите?

В политическата действителност ние виждаме обвинявания за всеобщи изборни измами, само че в съда друго

Междувременно огромна адвокатска адвокатска фирма се е отдръпнала от заведен от акцията на Тръмп правосъден случай в Пенсилвания с искане да бъдат отхвърлени бюлетини, които са пуснати по пощата. Това е следващ удар върху опитите на американския президент да оспори резултатите от президентските избори в съда.

White House Trade Adviser Peter Navarro: “We’re moving forward here at the White House under the assumption that there will be a second Trump term... We have, what appears in some sense to be, an immaculate deception. "

(FWIW, there will not be a second Trump term.)
— The Recount (@therecount)
Базираната в Охайо адвокатска фирма Porter Wright Morris & Arthur, която внесе тъжба в понеделник, че потреблението на пуснатите по пощата бюлетини е основало " противозаконна двустепенна система за гласоподаване " в щата, ненадейно се отдръпна от случая.

Новоизбраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън разлика на провелите се предходната седмица президентски избори.

В събота стана ясно, че Той завоюва Пенсилвания и , които му дадоха нужните най-малко 270 електорални гласа в Избирателната гилдия. Тръмп
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР