Някои жени смятат, че господата, които бързо стигат до оргазъм,

...
Някои жени смятат, че господата, които бързо стигат до оргазъм,
Коментари Харесай

Каква е истинската причина мъжете да свършват прекалено бързо

Някои дами считат, че господата, които бързо стигат до оргазъм, вършат доста секс. Това поверие, меко казано, демонстрира непознаване на мъжката душeвност.
Истината е тъкмо противоположната.
Една от аргументите, заради които мъжът свършва прекомерно бързо, е вълнението, обвързвано с новото му полово завладяване.
Както дамите обичат нови обувки, по този начин и мъжете обичат нови креватни прекарвания. Не си правете обаче неправилни заключения – господата харесват и полови прекарвания с прочут сътрудник, изключително в случай че е минало дълго време от последната му интимна аудиенция.
Нали не си въобразявате, че след цялото гонене на обекта си на предпочитание и изхарчената сила, мъжът ще има устойчивост на олимпийски маратонец. Всичката мощ, която е останала у него, ще му стигне, с цел да пресече финалната линия като дебютант спринтьор.
И преди да сте се отказали и да сте почнали да го гледате снизходително, дайте му няколко минути да се поокопити и да му позволите да се яви на изправителен.
Понякога мъжете свършват бързо, тъй като не са толкоз полово дейни, колкото дамите си мислят. Имат доста насъбрана сила, която би трябвало да отиде някъде. Предиграта лишава доста от тази сила, тъй че времето, през което дамата стои надалеч от споделената постелка, гори скъпи полови минути.
В момента, в който кажем "да ", господата са толкоз сюрпризирани и щастливи, че две секунди по-късно тази дълго събирана сила стартира да пропуща от всяка пора на господина.
Разбира се, бързото приключване може да се дължи на медицински проблем. Ако кулминационната точка му се случва в границите на две минути след започването на акта и това се повтаря постоянно, най-вероятно би трябвало внимателно да го посъветвате да потърси лекарска помощ.
Ако сте с нов сътрудник, междинният полов акт трае към час, тъй като мъжът ще се постарае да удължи това прекарване. Господата се водят от златното предписание „ по-дългото е по-добре “.
Тъй като динамичността в връзките ви се трансформира, времето, в което той доближава кулминационната точка, също. Ако сте жена, която преди малко е срещнал, той ще ви даде най-хубавия и най-дългия си секс. С развиване на връзката няма да мисли повече за времето. Сексът към този момент ще зависи от това какъв брой добре желае да ви накара да се чувствате.
Всеотдайният ухажор ще управлява и задържи оргазма си, до момента в който не стигнете до своя, с цел да е сигурен, че сте задоволени.
С централизация мъжът може да управлява кулминационната точка си. Ако сте с себелюбив ухажор, той въобще няма да се вълнува от вашето приключване. Единствената му мисъл ще бъде той да задоволи своя нагон.
Това е огромна и безапелационна подсказка в каква тъкмо връзка се намирате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР