Някои хора се открояват с особено равнодушие и способността да

...
Някои хора се открояват с особено равнодушие и способността да
Коментари Харесай

Знаците на зодиака, които не се опитват да крият своята безсърдечност

Някои хора се открояват с изключително безразличие и способността да подценяват непознатите проблеми и компликациите на другите хора. Те  в никакъв случай не демонстрират страсти във връзка с другия човек. Според астролозите такива хора най-често се раждат под избрани знаци на зодиака.

Кои са най-безчувствените знаци на зодиака?

Скорпиони

Представителите на този знак на зодиака, постоянно избират да носят „ маската на общителния човек “. Когато съчувстват или вършат нещо от вежливост, е належащо да знаете, че това изобщо не ги интересува. След подобен диалог те ще си тръгнат с каменни лица, без да изпитват някакви страсти. Скорпионите са много жестоки и подли хора. Само че това е доста мъчно да се забележи, тъй като те са извънредно търпеливи и пресметливи, и могат да крият обидата си към някого доста дълго време. Когато всички и всичко е забравено, те ще си отмъстят с невероятна безчовечност и свирепост.

Деви

По – добре е да не гневитe родените под този зодиакален знак. Те се открояват с това, че са доста рискови в гнева си. Когато нараните Дева, би трябвало да сте подготвени за нейното възмездие. Без скрупули, те ще накарат насилника си да страда доста повече, в сравнение с самите те са потърпевши. Дори да живеете дружно с представители на този зодиакален знак, това не ви подсигурява, че ще са предсказуеми. Благодарение на „ каменното им сърце ” е съвсем невероятно да се предскажат техните дейности.

Козирози

Що се отнася до Козирозите, те се отнасят цинично към всичко, което не ги визира. Проявата на страсти те считат за уязвимост Всеки спор, който стартират, би трябвало да приключи в тяхна изгода. Дори и в най-безобидния спор, те употребяват всевъзможни трикове с цел да го завоюват. Козирозите не се двоумят да окажат напън върху най-болезненото място на индивида, единствено с цел да потвърдят правотата си. Те са доста безмилостни и упорити персони.

Източник nicstyle

Още един шедьовър на доктор Шишонин: Упражненията, които би трябвало да вършиме, в случай че ходите мъчно!

 

Ползите от придвижването в битката против хиподинамията, съгласно доктор Шишонин, са големи. Дори и след най-тежките интервенции, актуалните медицински школи се пробват да изправят пациента на крайници допустимо най-скоро и…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР