Някои хора колекционират марки, други събират монети – аз съвсем

...
Някои хора колекционират марки, други събират монети – аз съвсем
Коментари Харесай

New Look съперничи на M&S с „елегантна“ чанта от £25 и всички купувачи казват едно и също

Някои хора колекционират марки, други събират монети – аз напълно инцидентно натрупвам чанти и имам цялостен дрешник настрана от моя облекла, цялостни с портмонета, кръстосано тяло, чанти през рамо и други Така че повярвайте ми, когато споделям това.

Всеки почитател на модата знае, че чантите от плява и рафия са на всички места сега, в който слънцето си постави шапката, и ще останат съществена част от дрешника до септември. А любимецът на улицата е въплъщение на летния изискан.

На цена от 24,99 английски лири, наличният аксесоар съчетава комплект с първокласно изглеждащ златен хардуер и регулируема презрамка през тялото, тъй че да може да се носи по разнообразни способи. Нещо повече, той включва вътрешен джоб с цип, съвършен за опазване на най-важното, с комфортно закопчаване.

Той е напълно нов за този сезон, тъй че въпреки да не събра доста мнения от купувачи, всеки един до момента беше - и всички споделят едно и също нещо. „ Невероятна чанта, стилна и воля “, сподели един. „ Търсих на всички места чанта кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР