Някогашният съотборник на Христо Стоичков в Парма – Фаустино Асприля,

...
Някогашният съотборник на Христо Стоичков в Парма – Фаустино Асприля,
Коментари Харесай

Групов секс до сутринта, падане в езеро и да удариш шефа - историите на съотборник на Ицо в Парма

Някогашният съотборник на Христо Стоичков в Парма – Фаустино Асприля, описа за част от изцепките си. Колумбиецът беше прочут с неналичието на дисциплинираност, само че той го намира за занимателно. Нападателят показа всякакви истории в диалог с Фабио Канаваро през Instagram. Световният първенец също беше сътрудник на Тино при „ дуковете “.
“Бяхме се събрали луда група – ти, Сандро Мели, Христо Стоичков, Масимо Крипа и Джанлуиджи Буфон – стартира Асприля. - Треньорът Невио Скала постоянно ни караше заран да вършим дълги разходки. Веднъж обаче толкоз ми се спеше, че паднах в едно езеро. Веднъж пък започнахме да обещаваме пари на Антонио Бенариво, с цел да скочи в басейн с ледено студена вода. Стигнахме до 5 млн. италиански лири (б.р. - към 2700 евро днешни пари) и той се цопна.



По времето на Алберто Малезани като ментор пък аз се метнах в басейна. А тогава това беше неразрешено. И надлежно треньорът търсеше да разбере кой го е сторил. Аз обаче преднамерено влязох във всяка една от стаите на съотборниците ми, с цел да оставя мокри следи на всички места. Така че нямаше по какъв начин да ме хване. Тогава се измъкнах!

Друг път стоях на масата с Муси вдясно от мен, а Ернан Креспо и Верон – вляво. Взех едно парче месо, сипах му пикантен сос и споделих на Муси да го даде на Креспо. Ернан реши, че това е слива и го глътна, след което стартира да ме кълне. Помня по какъв начин бяхме на лагер и съотборник ми вика „ Идвай тук, има 5-6 девойки “. Доста се забавлявахме с тях – чак до 05:00 часа сутринта. “

Южноамериканецът не се посвени да удари с топка даже тогавашния президент на Парма Джорджо Педранески: „ Той беше пристигнал при нас по време на една подготовка. Хванах се на бас, че ще го уцеля. Босът държеше телефон в едната си ръка, само че аз по този начин го нацелих, че апаратът излетя. “



След първия си престой в Серия „ А “ Асприля мина в Нюкасъл, където той се оказа жертва на груба смешка. „ Бяхме в хотел в Лондон преди мач с Арсенал. Говорех по телефона с приятелката ми, когато някой почука на вратата. Казах й да изчака и отидох да погледна през шпионката. Тогава обаче Шиърър стартира да пръска с пожарогасителя. Не можех да виждам нищо, единствено тичах из стаята. Дори на идващия ден – часове преди дуела – не можех да видя нищо”, спомня си още 50-годишният към този момент колумбиец.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР