Някогашният член на Първа лига Калиакра (Каварна) не се яви

...
Някогашният член на Първа лига Калиакра (Каварна) не се яви
Коментари Харесай

Изхвърлят бивш член на елита от Трета лига, тимът забравил да се яви в трети пореден мач

Някогашният член на Първа лига Калиакра (Каварна) не се яви в трети мач през тази есен в Североизточната Трета лига и по Наредба БФС би трябвало да го извади от шампионата. Каварненци през днешния ден не дойдоха за срещата с Устрем (Дончево) от 14-ия кръг.

Преди това те пропуснаха визитата на Черноломец (Попово) в 11-ия кръг поради щета в рейса, а предходната седмица не се явиха за районното дерби с Добруджа (Добрич).

Калиакра беше член на българския футболен хайлайф до 2012 година, след което изпадна във втора и в следствие в Трета лига.

Така с две неявявания по неуважителни аргументи и едно с пояснение за повреда в рейса единствено в границите на есента, обстановката наподобява много ясна за Зоналния съвет на БФС във Варна- а точно наказване с изваждане от групата.

Ако това се случи, Североизточната Трета лига ще продължи шампионата с 12 тима, откакто и Локомотив (Русе) напусна преди началото на сезона.

Ситуацията в двете Северни Трети лиги от години не се усъвършенства, което е разумно на фона на демографските проблеми в тази част на страната, както и неналичието на икономическа поддръжка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР