Някогашната топ певица на „Пайнер“ – Галена Истинското име на

...
Някогашната топ певица на „Пайнер“ – Галена Истинското име на
Коментари Харесай

Галена се сдоби с нов прякор

Някогашната топ певица на „ Пайнер “ – Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово.... към профила, се снабди с много рушащ имиджа й прякор.

Наричат я Галка Интригатa, написа "Хот Арена ". А ето и повода:

Певицата последователно залязва - това се вижда от всички, само че най-болезнено е, че и тя го забелязвала. Виждайки пътуването си надолу, Галена почнала да избива завист против колежките си и им плетяла куп интриги зад тила. Галка не можела да се помири с обстоятелството, че към този момент е втора, даже отиваща към трета категория певица. Дори и на последния концерт на Пайнер – по случай рождения ден на „ ТВ Планета “ в Пловдив, уредниците признаха този факт - като не я сложиха да пее последна. На миналогодишния празник на малкия екран певицата стартира да сплита интриги рано-рано.

Първо тя саботира премиите, поради това, че Преслава ще грабне огромната премия. После искаше да е уверена, че ще закрива концерта по случай рождения ден на „ Планета “, в противоположен случай щяла да саботира и него. Интригантстването й датира доста от дълго време. Андреа първа заподозря смядовката в подмолни дейности, които целят да избутат други певици обратно - Галка се е опитвала да договаря притежатели на клубове и рекламодатели и така нататък

После напълно намразила русокоската, откакто половинката на Кобрата очевидно поддържа Преслава, че постоянно ще бъде певица №1. Само че Андреа напусна „ Пайнер “ и се отърва от интригантските схеми. Кой ще благоволи да изплаче от новата партида лошотии на Галена, следва да узнаем скоро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР