Някогашната фолкфурия Гергана изглежда, че всеки момент ще роди първата

...
Някогашната фолкфурия Гергана изглежда, че всеки момент ще роди първата
Коментари Харесай

Животът след попфолка: Гергана влезе да ражда на 38?

Някогашната фолкфурия Гергана наподобява, че всеки миг ще роди първата си рожба. Певицата, която слезе от сцената преди няколко години, страни от медиите и общественото пространство, само че наподобява, че повода е била в нова обич и желанието ѝ да стане майка. 

Гергана е била видяна в столична болница, съпроводена от братовчед ѝ, футболиста Стойко Сакалиев, който носел куфар, което е очевиден знак, че русокоската е влезнала да ражда. Макар и към днешна дата певицата да наподобява доста изменена, е била разпозната от очевидците. В момента тя е в 9-и месец от бременността и евентуално всеки миг ще даде живот на първото си дете. 



Говори се, че Гергана не е наддала доста през бременността, а кой е бащата на бебето ѝ не е известно, както и за какво тя е съпроводена в болничното заведение от братовчед си, вместо от половинката си.

 

Припомняме ви, че абсурдът, който постави завършек на кариерата на фолкдивата беше през 2015 година, когато излезе песента ѝ " Твоите думи ". Тя беше свалена от ефира и от интернет, поради плагиатство от песента " Всички те имат танкове " на палестинската певица Шадиа Мансур. Макар и Гергана да понесе отговорността за това и да сервира обществено опрощение, случката рефлектира върху музикалния ѝ път. В сектора разясняват, че тя незаслужено е понесла цялата рецензия, защото единствената ѝ виновност била в това, че се доверила изцяло на композитора Оцко. 



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР