Някога нарекъл Доналд Тръмп измамник, сега Мит Ромни прогнозира, че

...
Някога нарекъл Доналд Тръмп измамник, сега Мит Ромни прогнозира, че
Коментари Харесай

Ромни прогнозира преизбиране на Тръмп през 2020 г.

Някога нарекъл Доналд Тръмп " лъжец " , в този момент Мит Ромни предвижда, че Тръмп " елементарно " ще завоюва републиканските избори за лъчение на претендент за президент през 2020 година и ще си извоюва втори мандат , осведоми АП.

През 2012 година Ромни беше претендентът на Републиканската партия от Масачузетс за президент на Съединени американски щати. Той изгуби президентските избори от Барак Обама. Сега Ромни е претендент за републиканско място в Сената от щата Юта.

Ромни направи прогнозата по време на среща с предприемачи и политически водачи в курорт в Юта в четвъртък вечерта.

Бъдещето, предвижда Ромни, ще покаже Тръмп като водач на Съединени американски щати още минимум шест години.

Републиканецът счита, че Тръмп ще завоюва освен поради мощната стопанска система и увеличеното възнаграждение, само че и поради това, че демократите евентуално ще излязат с различна номинация, която ще улесни американския водач.

Коментарът на Ромни бележи внезапен поврат в отношението му към Тръмп. Ромни за малко беше лице на придвижването " Никога Тръмп " преди изборите през 2016 година Той го назова по време на тирада в Юта през същата година " лъжец " и " съмнителна персона ". Но от този момент Ромни смекчи позицията си към президента на Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР