Някога мечтали ли сте си да живеете на частен остров

...
Някога мечтали ли сте си да живеете на частен остров
Коментари Харесай

Милиардер търси двойка за живот на частен остров, обещава и щедро заплащане

Някога мечтали ли сте си да живеете на частен остров посред Карибско море с вашата половика? Тази опция към този момент е осъществима: милиардер търси двойка, която да заживее на частен остров, като в подмяна ще получи и финансово подучване в размер на 185 хиляди $.

Офертата е публикувана от организацията за контракти.

Собственикът желае да се разкрие хубостта на мястото. Двойката ще би трябвало да прави фотоси и по-късно през техния взор да покаже на аудиторията по какъв начин се е развил островът от първия ден, в който са стъпили; да споделят какво и по какъв начин се е трансформирало за една година, когато се чака да приключат главните ремонтни действия, обясни Джордж Дюн от Fairfax & Kensington за Kennedy News.

Макар името на милиардера да остава забулено в загадка, за въпросния остров се знае, че е част от групата на Британските Вирджински острови и е в съседство с о. Некер, който пък е благосъстоятелност на Ричард Брансън.

Сред условията са искащите да са специалисти по обществените мрежи, да имат авантюристичен дух и да имат опит в региона на лукса, т.е. да са работили на яхти или в имения.

За да кандидатствате, би трябвало просто да изпратите ТикТок видео с вашата половинка, не по-дълго от 2 мин., на адрес: [email protected]

Крайният период е до Коледните празници, защото планът се планува да започва през януари 2024-а година.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР