Някога, когато учех в Масачузеския университет моят професор даваше за

...
Някога, когато учех в Масачузеския университет моят професор даваше за
Коментари Харесай

Милен Велчев: Когато финансовият министър каже, че всичко е наред, значи вече е късно да се спасяваме

Някога, когато учех в Масачузеския университет моят професор даваше за образец една история с финансовия министър на Мексико, който обществено оповестил, че финансово страната е постоянна и няма проблеми, а доста скоро по-късно финансовата рецесия се оказала факт. Затова когато министърът на финансите споделя, че всичко е наред, значи към този момент е късно да се спасяваме.

Така разяснява в ефира на Би Ти Ви някогашният царски министър Милен Велчев абсурда, който провокира изказване на финансовия министър Росица Велкова и изтеклия в общественото пространство отчет на МФ.

Милен Велчев разяснява и тематиката с бюджета на страната. Според него в случай че служебното държавно управление е бил внесъл бюджет, това би било много заплаха и с действителни опасности за страната и за фиска. Според него тези, които ще дойдат да ръководят, би трябвало да одобряват бюджет, в случай че не желаят един авансово признат бюджет да ги натовари с непотребни компликации. Но в случай че още веднъж сме в положение да не съставим държавно управление, което се надява да не се случи, предизвести ръководещите да внимават какви разноски ще вършат.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР