Някъде по света представянето на нови продукти се превръща не

...
Някъде по света представянето на нови продукти се превръща не
Коментари Харесай

Как да превърнеш мост в музикален инструмент с телефона си

Някъде по света представянето на нови артикули се трансформира не просто в следващата досадна реклама, а в същинско образно шоу, което да провокира сетивата и въображението на потребителя.

Точно това вършат ирландската рекламна организация Guns or Knives за представянето на последния модел смарт телефон на Samsung Galaxy Note 8. Те вземат решение да употребяват локална забележителност по непредвиден метод, с цел да покажат невероятните функционалности на устройството и иновативността му.

 Снимка 316538

Изборът им пада върху известния мост " Самюел Бекет ", който е неофициалният знак на Дъблин, дело на архитекта Сантяго Калатрава. Формата му на арфа е идеалното предизвикателство, с което Galaxy Note 8 би трябвало да се оправи.

С помощта на особено мобилно приложение стоманените въжета, наподобяващи струни, отразяват същинските звуци, които излизат от арфата на музикантката Ейслинг Енис, като просветват в алено или синьо.



Композицията, с която са показани невероятните благоприятни условия на смарт телефона на Samsung, е композирана особено за събитието от Енис, а необикновеният мост на Калатрава се оказва идеалният инструмент за музиката й.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР