NVIDIA от 1 ноември обяви увеличение на абонаментните цени за

...
NVIDIA от 1 ноември обяви увеличение на абонаментните цени за
Коментари Харесай

NVIDIA GeForce NOW ще поскъпне от 1 ноември в много страни, но не и в САЩ

NVIDIA от 1 ноември разгласи нарастване на абонаментните цени за облачните игрови услуги GeForce NOW в редица страни. Например месечният проект GeForce NOW Ultimate в Канада ще нарастне с 6 канадски $, във Англия — с 2 английски лири, а в Европейски Съюз ще би трябвало да платите 2 евро повече. Увеличението на цената също ще засегне игровите проекти Priority и Founders.

Шестмесечният абонамент за GeForce NOW Ultimate ще нарастне надлежно с 20 канадски $, 10 английски лири и 10 евро. Представителят на NVIDIA Джордан Додж в диалог с публицисти от портала The Verge означи, че измененията в ценовата политика на услугата GeForce NOW към момента няма да обиден жителите на Съединени американски щати.

Каква е повода за повишаването?

Компанията приписва нарастването на цените на абонамента за своята услуга за облачни игри на „ увеличаващите се оперативни разноски “ в избрани страни. Тези, които съумеят да се абонират за GeForce NOW преди 1 ноември, ще могат да го създадат на старите цени. По-долу прилагаме таблица с обновените предложения за месечните и шестмесечни абонаменти за игровата услуга на NVIDIA за другите страни, като се вземат поради игровите проекти, започващи от 1 ноември 2023 година

Каква е късата история на измененията в цените за услугата?

Цената на абонамента за GeForce NOW Founders (достъп до най-новото потомство видеокарти RTX и предпочитано място в сървърите по време на пиково натоварване) се е нараснала три пъти през последните няколко години. През 2021 година NVIDIA удвои цената двойно. Така в Обединеното кралство първичната цена за този абонамент на месец беше 4,99 английски лири. След това беше увеличена до 8,99 и след това до 17,99 английски лири месечно. От 1 ноември този абонамент ще се усили до £19,99 на месец.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР