Нургюл Салимова – най-младата шампионка на България за жени за

...
Нургюл Салимова – най-младата шампионка на България за жени за
Коментари Харесай

Световна шампионка по шахмат идва в Бургас

Нургюл Салимова – най-младата шампионка на България за дами за всички времена, идва в Бургас за присъединяване в Благотворителен шахматен сеанс.

Събитието се провежда от Фондация „ Шанс за децата и природата на България “ и ще се организира в събота (26 ноември) от 16 ч. в конферетната зала на хотел България. Каузата на събитето е събирането на средства за създаване на знак на надарените деца на града.

Любителите на интелигентната игра ще имат две благоприятни условия – да играят против международната ни шампионка, като входът с право на игра е 100 лева, или да бъдат гост-наблюдатели, като входът без право на игра е 50 лева А който няма опция да се включи в деня на събитието, може да стане спонсор и да поддържа идеята посредством подаяние през онлайн платформата на събитието:

Благотворителната самодейност ще се организира под егидата и с присъединяване на господин Димитър Николов, кмет на Община Бургас и със съдействието на хотел България и Digihub, сътрудници на уредниците.

Инициаторите насочат своята покана към всички жители и посетители на града да се включат в благотворителния сеанс и да се изправят лице в лице с гений от международен сан.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР