Нужните количества природен газ за „Топлофикация София“ и за автобусите

...
Нужните количества природен газ за „Топлофикация София“ и за автобусите
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова разкри информация за запасите от природен газ на София

" Нужните количества природен газ за „ Топлофикация София “ и за рейсовете на „ Столичен автотранспорт “ са обезпечени до края на април и за май - това са уверенията на шефовете на „ Булгартрансгаз “ и „ Булгаргаз “, с които разговарях тази заран ". Това написа кметът на София Йорданка Фандъкова в профила си във Фейсбук.

„ По моя заповед и двете софийски сдружения имат създадени спешни проекти за работа както при вид с понижаване на доставените количества газ, по този начин и за цялостно прекъсване. Към момента се надявам, че крайните разновидности на работа ще бъдат избегнати “, декларира столичният кмет.

През пролетните и летните месеци потребяваното количество газ от „ Топлофикация София “ е съвсем три пъти по-малко спрямо потребностите през отоплителния сезон и това дава огромна степен на сигурност, че нужните количества ще бъдат обезпечени от други снабдители, показва Фандъкова.

Информацията от „ Булгаргаз “ все още е, че цената на природния газ, който може да се обезпечи, ще бъде по-висока, добавя тя.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР