Нуждаете се само от джинджифил, лимон и мед. Те са

...
Нуждаете се само от джинджифил, лимон и мед. Те са
Коментари Харесай

Сезонът Се Обръща, А Коварните Болести Са Тук! С Тази Мощна Смес Организмът Ще Има Броня!

Нуждаете се единствено от джинджифил, лимон и мед. Те са в положение освен да ви защитят против настинки, само че също по този начин и усъвършенстват имунитета на целия организъм. Това естествено средство покачва жизнеността, дава мощ за психическа и физическа работа. Невероятно, само че то също е превъзходен инструмент за понижаване на тежестта. Истински балсам на здравето!

СЪСТАВКИ
120 гр. корен от джинджифил
4 лимона
150 мл мед

ПРИГОТВЯНЕ
Обелете джинджифила и го настържете. Поставете в купа. Обелете кората на лимоните, а по-късно ги нарежете на кубчета. Сложете в купата при джинджифила. Смелете всичко с пасатор. Уверете се, че сте разбъркали всичко отмерено.
Изсипете в съда и меда.

Яжте от това естествено лекарство по една супена лъжица дневно. Това доста ще усъвършенства вашето здраве и ще ви даде сили да се преборите с настинки и инфекции. Вкусната примес може да се добави и в чая - той ще бъде благоуханен и ще резервира потребните си свойства, написа " За дамата ".

Може да се добави и малко повече, според от вашите желания и усет. Прехвърлете сместа в комфортен буркан и го съхранявайте в ледник. Чудната примес е подготвена!

Яжте от това естествено лекарство по една супена лъжица дневно. Това доста ще усъвършенства вашето здраве и ще ви даде сили да се преборите с настинки и инфекции. Вкусната примес може да се добави и в чая - той ще бъде благоуханен и ще резервира потребните си свойства.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР