Нпадателят на Левски Билал Бари сподели своите очаквания към Световното

...
Нпадателят на Левски Билал Бари сподели своите очаквания към Световното
Коментари Харесай

Бари: Възстановяването ми върви добре

Нпадателят на Левски Билал Бари показа своите упования към Световното състезание в Катар. Той показа, че възобновяване му върви добре. Ето какво сподели пред dsport.bg:

Как върви възобновяване ти?

- Възстановяването ми върви добре. Докторът е удовлетворен от коляното ми, тъй като се възвръща добре. Всичко е окей, работя крепко, с цел да се върна по-скоро и да оказвам помощ на тима.

Да поговорим за Световното състезание. Вчера беше дуелът сред Мароко и Хърватия, какво мислиш за мача.

- Играхме доста добре. Мароко игра доста добре. Хърватия е доста добър тим, играха край на последното Световно през 2018. Имат доста положителни играчи, само че Мароко се показа добре и сподели на хората, че може да играе футбол и да се противостави на огромните тимове.

Според теб какво можеше Мароко да направи по-добре, с цел да вземе трите точки, тъй като имаха шансове?

- Да, имаха шансове, само че мисля, че бяха малко свенливи. Нападателите бяха малко обезпокоени, може би имат потребност от един нападател. Играха добре, уповавам се в идващия мач да играят с повече убеденост и да вкарат доста голове.

Как оценяваш възможностите на Мароко, какъв брой надалеч могат да стигнат на Световното в Катар?

- Не знам. Надявам се да преминат първата стъпка - да излязат от групата. За нашето равнище мисля, че играхме добре. Мисля, че могат да прескочат тази сложна група.

Какво мислиш за новия треньор на Мароко?

- Много добър експерт. Знае по какъв начин да играе тимът, тъй като в Африка футболът не е същият като този в Европа. Чувал съм, че обича да приказва с играчите, да им вдъхва самочувствие. Не е нерешителен. Африканските тимове се борят доста на терена. Този треньор желае да наложи своя жанр на игра. Това доста ми харесва. Мисля, че е доста,эмного добър треньор.

Ако оставим Мароко настрани, кой е любимецът ти да победи на Световното?

- Аржентина.

Очакваше ли тази загуба от Саудитска Арабия?

- Не, не, бях доста сюрпризиран, само че мисля, че Аржентина се нуждаеше от това, с цел да вдигне равнището си. Надявам се да съумеят, тъй като одобрявам доста от играчите им.

Друга от изненадите на шампионата беше загубата на Германия от Япония. Мислиш ли, че Германия, Англия, Бразилия имат сили да вдигнат трофея?

- Мисля, че Германия не, само че Бразилия, да. Германия и Англия - не мисля. Не знам по какъв начин да го обясня, само че не считам, че могат. Мисля, че Бразилия, Аржентина и Франция могат да завоюват. Имат доста положителни тимове и играят ужасно. И желаят да завоюват, ще се борят за това. Мисля, че Бразилия имат силите да побеждават.

Франция обаче имат доста контузени. Част от тях са Карим Бензема, Пол Погба към този момент и Люка Ернандес.

- Да, знам, че те имат доста контузени. Онзи ден Люка Ернандес получи същата травма като моята след 15 минути игра, само че те имат доста играчи. Това е истината, имат доста футболисти. Дори да имат контузен състезател могат да го заменят, тъй като имат доста футболисти. Заради това мисля, че имат късмет да завоюват Световното.

За край - да оставим Световното настрани, има ли нещо, което искаш да кажеш на почитателите на Левски?

- Разбира се. Искам да им кажа, че работя доста, с цел да се върна колкото се може по-бързо в игра, с цел да оказвам помощ на тима. Обичам ги. Всеки път като ми изпратят известие, в Инстаграм да вземем за пример, ми дават мотивация да не преставам да работя настойчиво. Обичам ги, постоянно са зад нас и единствено Левски!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР