Новозеландска стриптийзьорка се отказа от еротичните танци и се зае

...
Новозеландска стриптийзьорка се отказа от еротичните танци и се зае
Коментари Харесай

Стриптизьорка се преквалифицира в секс вещица, прави "магии за увеличаване на оргазма"

Новозеландска стриптийзьорка се отхвърли от еротичните танци и се зае с вещерство. Сега 31-годишната Шейни Мари оказва помощ на хората и ги учи на заклинания, които да засилят сексуалността им, написа The Sun. Докато била стриптийзьорка, Шейни усещала, че клиентите й не знаят по какъв начин да открият мощни полови връзки и решила да им помогне.

„ Работейки като стриптийзьорка, забелязах, че мъжете се нуждаят от по-дълбоки полови връзки, само че нямат към кого да се извърнат ", споделя Шейни.



Сега младата магьосница може да се похвали със стотици клиенти, огромна част от които са представители на мощния пол. При нея идват и двойки, които са дружно отдавна.



Тя е уверена, че единствено естествените сили оказват помощ за откриване на сексуалността. И тъкмо към тях се обръща за помощ.
Младата жена учи клиентите си на вълшебен ритуали и молебствия. Освен това чете и специфични заклинания, които би трябвало да усилят оргазма им.



Бившата стриптийзьорка споделя, че необикновените й качества оказват помощ на хората да се оправят с депресиите и контузиите.
„ Един от клиентите ми беше с тежка меланхолия. Той ми сподели, че след шест сеанса при мен се е почувствал доста по-добре, в сравнение с след няколко години психотерапия”, прибавя тя.



В момента Шейни Мари работи и практикува в Мелбърн, само че счита да не се лимитира единствено до рамките на Австралия. Тя е уверена, че европейците също се нуждаят от помощта й и счита да помогне на всички страдащи.



Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР