Новото Z4 на баварците беше демонстрирано като концепция почти преди

...
Новото Z4 на баварците беше демонстрирано като концепция почти преди
Коментари Харесай

Ето го серийното BMW Z4

Новото Z4 на баварците беше демонстрирано като идея съвсем преди година, а в този момент в интернет пространството бяха публикувани първите фотоси на серийната версия. Автомобилът е прикрит под камуфлаж, само че все пак се вижда, че промените по отношение на прототипа Concept Z4 (горната снимка)са минимални.



В момента новото Z4 минава проби на пистата Miramas във Франция, където инженерите вършат финални настройки на шасито. Автомобилът ще бъде демонстриран на някое от автомобилните изложби до края на тази година. Към момента баварците не популяризират подробна информация по отношение на ТТ данните на всички модификации, само че има информация за най-наточеното Z4.



Става дума за версията Z4 M40i, която ще разполага с редови шестак с мощ 360 конски сили, със спортно окачване с адаптивни амортисьори, с електронен блокаж на диференциала, както и с усилена М спирачна система. Третото потомство на Z4 ще разполага с типичен мек сгъваем таван, като наред с това масата ще е облекчена и за сметка на композитни материали.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР