Новото турне Definitely Maybe по случай 30-ата годишнина ще включва

...
Новото турне Definitely Maybe по случай 30-ата годишнина ще включва
Коментари Харесай

Юбилейното турне на Oasis ще включва двама Gallaghers на сцената – но не и двамата фенове, които искат

Новото турне Definitely Maybe по случай 30-ата годишнина ще включва двама Gallaghers на сцената – само че не безусловно двамата почитатели желаят най-вече.

Фронтменът на Oasis Лиам нае групата на сина си Джийн Villanelle да поддържат рокаджиите на идните им концерти, които стартират в Шефилд през юни, като изпълнят целия албум от 1994 година, както и някои би-страни.

56-годишният брат на Лиъм, Ноел, към момента не взе участие, защото постоянно отхвърляше да събере Oasis след раздялата им през 2009 година Villanelle, която включва Джийн, 22, на вокали и китара, свири на разнообразни места, в това число King Tut's в Глазгоу, където Oasis подписаха контракт с Creation records.

Лиъм, 51, удостовери, че счита, че групата е „ добър “ и разкри, че най-малко ще резервира някои детайли от идното турне в фамилията, като сподели: „ Ще ги слага на 1st for DM турне. “

Лиъм сподели предишния месец, че Ноел още веднъж е отхвърлил „ оферта за огромни пари “ за събиране на групата. Той сподели: „ Той не го прави. Обади...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР