Новото попълнение в Червения отбор „убива“ конкуренцията с доброта Пътят

...
Новото попълнение в Червения отбор „убива“ конкуренцията с доброта Пътят
Коментари Харесай

Валентина Вълкова напусна сигурната си работа в Германия, за да готви в Hell’s Kitchen България

Новото попълнение в Червения тим „ убива “ конкуренцията с добрина

Пътят на Валентина стартира от желанието на родителите ѝ да получи обучение на правист и нейната фантазия от дребна да стане банкер, само че с времето нейната пристрастеност към готвенето надвива. На 30-годишна възраст тя се сбогува с родината си, с цел да получи професионален опит в чужбина, само че се връща назад, с цел да готви при началник Виктор Ангелов.

Провокирана от концепцията си да отвори личен ресторант, тя се отхвърля от сигурната си кариера в Германия, с цел да взе участие в ожесточената конкуренция за огромната премия в Hell’s Kitchen България. Но като edna безапелационна персона Валентина няма разкаяния и не би трансформирала нищо обратно във времето. В кулинарното риалити по NOVA тя се пробва да се наложи като водач и да приложи строгата немска школа в кухнята на Червените, само че това досега само отблъсква нейните съотборници.

Не е добра в премълчаването на неправдата, а високомерното отношение и нахалството у хората я изкарват отвън нерви. Споделя, че се оправя с „ дразнителите “ с усмивка и ведро въодушевление. Дали това в действителност е по този начин, проследете в идващите епизоди на Hell’s Kitchen България.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР