Новото попълнение на волейболиния шампион на Русия Локомотив (Новосибирск) -

...
Новото попълнение на волейболиния шампион на Русия Локомотив (Новосибирск) -
Коментари Харесай

Дражен Лубурич: Мнозина ми казаха, че Пламен Константинов е класен треньор

Новото попълнение на волейболиния първенец на Русия Локомотив (Новосибирск) - сръбският диагонал и национал Дражен Лубурич, описа пред клубния уебсайт за това, което го е предиздвикало да премине " железничарите ", за другарството му с Марко Ивович и доста други неща.

" Взех решението да мина в Локомотив доста бързо. И какво да се двоумя? Локомотив е актуалният първенец на Русия, всички знаят, че клубът е основал отлични условия за тренировки. Скоро Локомотив би трябвало да се реалокира и в нова съвременна зала. Като цяло прехвърлянето ми в този тим е огромна стъпка напред в моята кариера ", споделя Лубурич.

" И това, че тук играе моя съотборник от сръбския народен тим Марко Ивович, също изигра роля. Марко е моят най-хубав другар. Да бъда с него в еднакъв тим е значимо за мен ", сподели още 26-годишният диагонал.

" Никога преди не съм работил с Пламен Константинов. Но мои другари волейболисти, които са играли под управлението на Пламен, споделиха, че е класен треньор. Доказателство за това е и обстоятелството, че Пламен Константинов реализира подобен огромен резултат с Локомотив предишния сезон. Преди няколко години той беше бронзов медалист с тима. Сигурен съм, че взаимната ни работа ще се окаже продуктивна ", признава сръбският национал.

" Много се веселя, че ще мога да играя в Шампионската лига. От една страна това е сериозна отговорност, само че въпреки това е чест да играя в една и съща компания с най-хубавите европейски клубове. И доста забавно! Веднага може да сравните равнището си, да тествате силите си. Признавам, че чакам с неспокойствие старта на този шампионат ", завършви Лубурич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР