Новото попълнение на ЦСКА Дауда Бамба даде първото си интервю

...
Новото попълнение на ЦСКА Дауда Бамба даде първото си интервю
Коментари Харесай

Новото острие на Саша Илич: Друг клуб ли? ЦСКА е сред най-добрите на Балканите!

Новото попълнение на ЦСКА Дауда Бамба даде първото си изявление като футболист на „ алените “ пред клубната телевизия и съобщи, че е имал и други предложения, само че мощно е желал да играе за „ армейците “.

„ Много съм благополучен, че през днешния ден подписах своя контракт. Когато пристигнах, нещата не се получиха по този начин, както ми се искаше, само че прекарах последните няколко седмици тук и беше доста прелестно. Отборът, треньорите – всички ме приветстваха и ми помогнаха с възобновяване. Чувствам се изцяло добре и съм доста благополучен, че съм част от тима. През последния месец се възстановявах. Всеки ден идвах по-рано за процедурите с физиотерапевтите, с кондиционния треньор. Преминах специфични тренировки, които ми помогнаха да заздравя мускулите към коляното. Това ми оказа помощ доста и съм доста, доста признателен на клуба “, стартира Бамба.

„ Чувствам, че съм подготвен на 100%, само че не го мисля единствено аз – докторите, физиотерапевтите и треньорите също споделиха, че съм подготвен, тъй като виждат по какъв начин упражнявам всеки ден. Чувствам се добре, вълнувам се, нямам самообладание да играя и да се срещна с почитателите. От първия ден имам доста добра връзка с треньора. Той има страхотни хрумвания, доста е интелигентен, макар че е млад. Има невероятна визия, знае какво прави и какво желае да реализира. Разговорите с него протичат ужасно. Всеки ден ми помагаше и с възобновяване. Усмихва се, положителен е. Разбрах, че доста е държал да подпиша с тима и съм благополучен, че успяхме. Надявам се да му се отблагодаря на терена. След едвам няколко прекарани тук дни, разбрах, че желая да остана в ЦСКА, тъй като е един от най-хубавите клубове на Балканите и виждам, че всичко е доста професионално. Хората са доста благи. Просто усетих, че това е вярното място за мен. Имаше интерес от други клубове към мен, приказвах още веднъж с сътрудника ми, само че не желаех и да го чуя, желаех да остана в ЦСКА “, добави нападателят.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР