Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш ще стане легенда

...
Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш ще стане легенда
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш ще стане легенда на Юнайтед, смята негов съотборник

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш ще стане легенда на „ алените дяволи “, това счита съотборникът му Диого Далот. Португалецът се понрави с отличните си изяви за отбора на Оле Гунар Солскяер, откакто подписа през януари и даже завоюва премията за Играч на месец февруари във Висшата лига .

Далот, който също е съотборник на Фернандеш и в националния тим на Португалия, е на мнение, че той би станал един от най-хубавите играчи на Юнайтед, по сходство на Кристиано Роналдо.

"Той е превъзходен човек и топ състезател. Той ще бъде легенда, нямам подозрение в това ", сподели той по време формалния подкаст на Манчестър Юнайтед.

"Той е необикновен, може да се показва и още по-добре. Той ще научи доста от този клуб. Мисля, че той е огромен състезател и ще се трансформира в основен състезател за клуба. Беше капитан на Спортинг. Разбира се, че е и умел състезател, на 25 години е. Играл е в Италия, играл е и в Португалия. Той знае какво прави. За него ще е доста добре тук ", съобщи Диого Далот.

Далот, който подписа с Юнайтед от Порто през лятото на 2018 година, му лиши малко повече време, с цел да се впише на „ Олд Трафорд “, само че през този сезон той е стартирал в 13 срещи от Висшата лига. Далот сподели, че е закупил микробус на родния си клуб Финтас с първата си заплата в Англия.

„ Това беше едно от първите неща, които мислех да направя, когато пристигнах тук, тъй като когато се реалокирах в Порто, те не завоюваха нищо, Порто не им заплати. Те им дадоха шест топки Найк. Това бяха първите топки на Найк, които клубът имаше. Ето за какво взех първата си заплата, с цел да купя микробус за тях, с цел да могат да пътуват. Да могат да взимат момчетата от у дома и да ги водят на тренировки. Спомням си още дните, когато татко ми вършеше и тази работа. Той ме караше на тренировки, след това отиваше да вземе мой съотборник, след това още един, а по-късно всички и по-късно ни връщаше всички назад у дома ", показа още Далот.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР