Новото попълнение на Лески Рикардиньо се надява да отбележи много

...
Новото попълнение на Лески Рикардиньо се надява да отбележи много
Коментари Харесай

Рикардиньо: Надявам се да помогна на Левски с максимален брой голове

Новото попълнение на Лески Рикардиньо се надява да означи доста попадения със синята фланелка, с които да зарадва почитателите на клуба.

Бразилецът даде изявление за клубната медия, в което показа първите си усещания от клуба.

" Чувствам се доста добре. Този един месец е доста добър за мен, тъй като започнах работа с моите съотборници. Вече се срещнах с целия тим и съм доста благополучен тук. Много е значимо, че започнах да въвеждам голове. Става дума за подготовка и другарски мачове, само че все пак е значимо. Чакам да пристигна и шампионата, тъй като там е от по-голямо значение ", стартира той.

Футболистът призна, че съотборниците и сънародниците му са му помогнали с акомодацията след прехвърлянето.

" Всички ме одобриха доста добре. Бразилците, които са тук ми оказват помощ доста, с цел да привикна. Уелтон, Роналдо и Цунами ми помогнаха, само че и останалите момчета от тима ме одобряват доста добре. Мисля, че се приспособих на 100 %. Много е значимо, че имам мои сънародници в тима. Ние непрекъснато сме дружно. Говорим, поддържаме връзка непрекъснато и са ми от огромна помощ. Тяхното наличие бе доста значимо за моята по-бърза акомодация ", добави той.

Нападателят не се е двоумил дали да подпише със столичани, а инструкциите от страна на Станимир Стоилов към този момент му оказват помощ да свикне със стила на игра

" Да, бързо одобрих да дойда в Левски. Когато моят сътрудник ми сподели, че има интерес, аз не чаках втора покана и в този момент съм доста благополучен. Станимир Стоилов постоянно ми дава препоръки. Обяснява ми по какъв начин да се нареждам по терена, по този начин както на него му харесва. Това също е нещо, което ми оказва помощ да привикна. Мисля, че до началото на шампионата ще привикна към условията ", добави още той.

Играчът на " сините " прикани за поддръжка от страна на почитателите.

Организацията в клуба е доста добра, а изискванията в Дубай са прелестни. Целият щаб и екипът оказват помощ доста на всички футболисти, с цел да сме добре. Тази година желая да вкарам много голове за Левски. Тази година задачата е да се класираме за европейските шампионати. Надявам се да оказа помощ с оптимален брой голове. Бих споделил на почитателите ни да не престават да ни поддържат, както са го правили до този миг. Искам да въвеждам доста голове и те да бъдат щастливи. Само Левски ", приключи той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР