Новото поколение смартфони на motorola осигурява мощност отвъд познатите граници

...
Новото поколение смартфони на motorola осигурява мощност отвъд познатите граници
Коментари Харесай

Новия moto g9 plus - смартфонът с най-добри технически спецификации сред устройствата до 399 лева

Новото потомство смарт телефони на m otorola обезпечава мощ оттатък познатите граници и извежда потребителското преживяване на ново по-високо равнище, като събира всички функционалности, които са значими за клиентите, в изключителни устройства. Искате камери на професионално равнище, усъвършенствана продуктивност, големи акумулатори и по-големи екрани? Получавате ги с най-новото попълнение в нашето семейство - moto g9 plus .

Искате най-хубавия moto g ? Има те го : представяме ви новия m oto g 9 plus
Мисията, която следваме със серията moto g, е да предоставяме първокласно преживяване за всички. При създаването на устройствата постоянно се базираме на потребителските стремежи и търсения и по тази причина точно се фокусираме върху това, което е най-важно за вас. Moto g9 plus отбелязва най-големия скок от едно потомство телефони към друго - невероятна продуктивност, 64MP система от четири камери, голяма 5000mAh батерия и най-големият екран, поставян в миналото на moto g телефон - 6.8 " Max Vision FHD+.
moto G9 plus идва с 64MP съществена камера с технологията Quad Pixel и Night Vision, с цел да запечатвате всичките си мемоари при всевъзможни условия. Освен това можете да разчитате на ултраширокоъгълен обектив, с цел да улавяте света тъкмо подобен, какъвто го виждате, Macro-Vision камера, която ви доближава 4x повече от общоприет обектив, с цел да снимате дребни елементи или датчик за дълбочина, с цел да се радвате на професионално изглеждащи портрети.

Усъвършенстваните AI благоприятни условия на мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 730G, с която е оборудван moto g9   plus , подсигурява зашеметяващи фотоси, извънреден гейминг и усъвършенствана продуктивност. Тя има 57% по-висока продуктивност и e 20% по-ефективна във връзка с разхода на сила.
moto g9 plus  има най-големия и най-завладяващ екран, който в миналото е бил поставян на устройство от серията moto g. Това е впечатляващият 6.8 " Max Vision FHD+ с HDR10, който ви дава реалистични цветове с усъвършенствана бляскавост и контрастност за необикновено развлечение. Телефонът идва със 128 GB вградена памет, тъй че да имате задоволително място за фотоси, филми, песни, приложения и игри. И постоянно можете да добавите още до 512 GB  с microSD карта.
Огромната батерия с потенциал 5000 mAh на moto G9  plus ви дава сила за два дни с едно зареждане.   Можете да слушате музика в продължение на 147 часа, да гледате видеоклипове 19 часа или да разглеждате уеб уеб страниците 14 часа.  А когато незабавно се постанова да презаредите, зарядното устройство Turbo Power™30  ви дава 12 часа сила за по-малко от 10 минути в контакта. 
Вашият персонален асистент, навръх върха на  пръстите ви
Знаем какъв брой е скъпо за нашите клиенти да имат бърз и елементарен достъп до Гугъл Assistant. Ето за какво опростихме потребителското преживяване на moto g9  plus   и поставихме специфичен бутон за Гугъл Assistant, ситуиран в профил на телефона. Сега вашият персонален асистент е постоянно разполагаем - просто натиснете бутона, с цел да активирате гласов надзор и да получите всички отговори или помощ, от които се нуждаете.
My UX и програмен продукт
С всяко устройство на motorola продължаваме да изпълняваме нашия непрекъснат ангажимент да предоставяме на потребителите най-чистата версия на Android OS. Няма непотребни софтуерни скинове, няма дублиращи се приложения – единствено съвсем чист Android™.  Той идва и с My UX, който включва всички страхотни извънредни функционалности Moto Experience, които клиентите познават и обичат, както и многообразие от нови функционалности, които да настройвате съгласно персоналните си желания. С My UX потребителите даже могат да основават свои лични тематики  на устройството, като избират от неповторими шрифтове, цветове, форми на иконите, и анимации за датчика за пръстови отпечатъци, тъй че телефонът им да е в действителност неповторим.
 
цени и наличност
m oto G9  plus се предлага в България с начална цена от 399 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР