Новото гадже на палавата актриса Елен Колева е болен по

...
Новото гадже на палавата актриса Елен Колева е болен по
Коментари Харесай

Новото гадже на Елен Колева – страшен комарджия, пилее по 500 лева за стимуланти!

Новото гадже на палавата актриса Елен Колева е болен по хазарта и прахосал цяло имане на покер. 29-годишният баровец от Радомир Давид Бонев към този момент е потопен в задължения поради пристрастеността си по комара, издадоха осведомени с битието на предприемача, написа „ Таблоид “.
Според информацията ни любовникът на Елен играел до вманиачаване онлайн „ Texas Hold'em Poker” и дължал пари на доста свои богати другари. Само на един от приятелите си комарджията „ висял” с 40 000 лв.. Според наши читатели в Радомир на младия баровец му е необятно към врата поради парите на таткото – Пламен Бонев, обвързван с колоса „ Радомир-Метали”. Таткото и брат му Бони Бонев пък стоят зад учредената след 10 ноември 1989 „ Международна банка за търговия и развитие”, работила главно с капитали на офшорни компании.

През 2004 година изненадващо настава, съгласно медиите авансово плануван, раздор в връзките сред братя Боневи. Тогава Бони Бонев насочва искане до централната банка да придобие 88,66% от „ Международната банка за търговия и развитие”, само че Пламен отхвърля да има такова решение на Общото заседание на трезора. Бонев даже е задържан, формирано е дело за документна машинация. И въпреки по-късно Бони Бонев да е оневинен, а по-късно да съумява да осъди България пред Европейския съд за правата на индивида в Страсбург, банката банкрутира.

Според разнообразни изявления над 90% от отпуснатите от нея заеми не са били погасявани. Отделен е въпросът, че банката в действителност е кредитирала свързани със притежателите си търговски сдружения. Докато тече процедурата по неплатежоспособност на банката, инцидентно или не, се появява предложение за закупуването на трезора от друга банка – КТБ на афериста Цветан Василев, който 10 години по-късно ще се окаже в идентична обстановка, поради източване на Корпоративна комерсиална банка посредством негови фирми-бушони.

Заради несметната си банкова сметка новият ухажор на Елен Колева залитал и по друга мода – „ стимулантите”. В нощна София се твърди, че хедонистът от Радомир пръскал по 500 лв. дневно за „ бели нощи” и всевъзможни сходни удоволствия.

Проверка на „ Таблоид” откри, че Давид Бонев е имал сериозен копнеж да влезе и в политиката, само че блъснал на камък. Или по-точно – на Яне Янев. Всичко стартира през 2011-2013 година, когато Дaвид Πлaмeнoв Бoнeв става някогашен oбщинcĸи cъвeтниĸ в Paдoмиp oт листата на ГEPБ. По някое време обаче променя на партията и се присламчва към свитата на Яне Янев, като даже cтaвa ĸaндидaт зa нapoдeн пpeдcтaвитeл oт безславно починалата партия РЗС. Cлeд избopитe обаче Радомир и районът били разтърсени от всеизвестен скандал със специфичното присъединяване на Бонев-младши. Десетки радомирчани, ангажирани с провеждането на изборите, не получили заработените си пари, като покровителите на партията даже били заплашвани с „ полиция и черна джипка”, в случай че се извърнат за подпомагане към медиите. Петдесетина души даже нападнали централата на РЗС в Перник с искане да си получат обещаните средства от лидера на листата на партията, който тръгнал с двама охранители, с цел да се избави от „ любовта” на съпартийците си.

След като не съумял да влезе в Народното събрание, тарикатът подал оставката и като консултант в Радомирския общински съвет. Така дипломираният политолог траял да работи като заместник-финансов шеф на стоманолеярният цех в Радомир, по това време към момента управителен от татко му. В момента Давид Бонев взе участие в ръководството на три компании, две от които обаче са под запор или пред затваряне. Работеща е само „ Радомир метал индърстрийз” АД, в която Давид е част от надзорния съвет. От своя страна сдружението взе участие като притежател в още 6 компании.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР