Новосформираният футболен клуб Звезденбург хвърли бомбата в турнира за Аматьорската

...
Новосформираният футболен клуб Звезденбург хвърли бомбата в турнира за Аматьорската
Коментари Харесай

Новият бургаски отбор хвърли бомбата за купата на АФЛ

Новосформираният футболен клуб Звезденбург хвърли бомбата в шампионата за Аматьорската купа. Лидерът в “Б” регионална група в профил съгражданите от Нефтохимик, които до неотдавна играха в професионалния футбол, след триумф с 2:1. Срещата се игра на стадиона във кв. Ветрен.

Първото попадение в срещата осъществя Павел Алексиев. В 39-ата минута Кристиян Мирославов изравни. През втората част двата отбора продължиха свирепата борба. Христо Христов съумя да изведе Звезденбург напред в 57- ата минута след неточност в защитата на “зелените”.

Нефтохимик се хвърли на взлом в оставащото време, само че бургаската Звезда се брани чудесно и със спортна завист и сплотени дейности удържа успеха. Така Звезденбург удари “шейховете”. Клубът е последовател на плана ДФК Звездичка, само че към този момент на равнище мъже.

" Нашите момчета работят главно на друга месторабота. Но когато дойдат на мач са много стимулирани. Стана прекрасен мъжки мач и най-радващото е, че властваше феърплея. Посвещаваме успеха на детето Тони " сподели Иван Мирчев- треньор на спечелилите, които в идващия кръг ще срещнат Созопол.

По време на мача бе сложена кутия за събиране на средства за лекуването на 10- годишния Антонио. От няколко години, даровитото дете страда от мултикистичен израстък на ляв насрещен лоб. Туморът може да бъде отстранен оперативно, само че са нужни 50 382 евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР