Новоремонтиран за около 2 мил. лева водопровод остави без вода

...
Новоремонтиран за около 2 мил. лева водопровод остави без вода
Коментари Харесай

Отстранен е проблемът с водопровода, остави без вода квартали в дупнишкото с. Бистрица

Новоремонтиран за към 2 благ. лв. тръбопровод остави без вода за повече от седмица квартали в дупнишкото с. Бистрица, алармират локални хора. И през почивните дни на трасето са работили екипи на фирмата-изпълнител. В понеделник следобяд казусът е отхвърлен, като е копана промяна по трасето, сподели кметът на селото Кирил Огненски.

Отклоненията на водопровода към клиентите замръзнали, тъй като тръбите са положени плитко, на едвам към 50-60 см дълбочина.  Това породи неодобрение у една част от жителите на Бистрица, останали без вода,  които недоумяват за позволената софтуерна неточност. Звънели във ВиК - Дупница. Оттам ги препращали към компанията, направила полагането на тръбите на новия тръбопровод. Те пък ги препращали още веднъж до ВиК - Дупница, тъй като то оперира с водопроводната мрежа. И по този начин близо 2 седмици.

Кметът Огненски за обстановката. 

" Бях при самото осъществяване. Наложило се е малко по-плитко да е, с цел да не закачат тръбите и тъй като теренът е подобен... " Вода има на всички места по селото - Да, да ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР