Новооткритата авиолиния София-Скопие ще изпълнява редовни полети от 27 март

...
Новооткритата авиолиния София-Скопие ще изпълнява редовни полети от 27 март
Коментари Харесай

Редовните полети по авиолинията София-Скопие започват на 27 март

Новооткритата авиолиния София-Скопие ще извършва постоянни полети от 27 март 2022 година Това разгласи министърът на превоза на Република Северна Македония Благой Бочварски, след срещата на взаимната държавна и бизнес делегация, провела се през днешния ден в столицата на югозападната ни съседка, предава Българска телеграфна агенция.

" Приехме в действителност обилни изводи, с които показахме, че с построяването на мостовете откриваме благоприятни условия за бъдещето на жителите от двете страни. Нашите и българските туроператори, както и самолетните компании ще продължат взаимно работа за разкриване и на други дестинации. Гледайки метода на съдействие сред двете страни, имам вяра, че всичко ще бъде увенчано с триумф ", сподели Бочварски. 

" Не можем да приказваме за по-добър витален стандарт, в случай че няма добре създадена транспортна стопанска система ", уточни българският министър на превоза и известията Николай Събев. След днешната среща той разяснява, че транспортната връзка сред двете страни ще подтиква бизнес интензивността посред им.

Българският министър на превоза и известията разгласи още, че след тристранна среща, извършена сред летищните оператори на София и Скопие със притежателя на самолетна компания " Гъливер ", която ще извършва полетите сред двете столици, е реализирана договореност за това двете летища да извършват стратегия за поддръжка на тази авиолиния посредством по-ниски такси. 

Конкретната цена на билета следва да бъде одобрена от авиооператорите, посочи той. " Да нямаме линия, която да съществува шест месеца, а да е дълго време ", уточни още Николай Събев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР