Новолунието в Овен (петък, 09:26ч) полага основата за ново начало

...
Новолунието в Овен (петък, 09:26ч) полага основата за ново начало
Коментари Харесай

Новолуние в Овен - вашият шанс да натиснете бутона за нулиране

Новолунието в Овен (петък, 09:26ч) поставя основата за ново начало със пристрастеност.

Новолунията се случват, когато увереното Слънце се срещне с интуитивната Луна – постоянно дават ежемесечна опция да посочите коя нова глава желаете да пренапишете през идващите две седмици (до идващото пълнолуние) и идващите шест месеца (когато настава съответното пълнолуние).

Може да се почувствате по-разкрепостени, разчитащи на себе си, занимателни, импулсивни и стимулирани да преследвате най-амбициозните си фантазии. Един от главните планетарни аспекти на това новолуние е тясната връзка сред Луната и Меркурий. Планетата на връзката се реалокира в Овен в неделя, 27 март, с цел да зададе по-остър, парещ — и може би даже борбен — звук на метода, по който представяме мислите си. И в деня на новолунието, Меркурий ще се съедини с Луната, съчетавайки пристрастеност и себеизразяване по директния, самоуверен метод на Овен. Ще бъде по-лесно да споделяте смелите си проекти или да говорите от сърце. В същото време може да има наклонност да се отклоните прекомерно надалеч в зоната на несъгласията, защото Овенът е конкурентен по природа и има податливост да спори.

Това новолуние Марс и Сатурн подтикват да се ангажирате с упорита работа. Заедно тези мощни играчи изпращат известието освен да започнете смела работа (Марс), само че и да се ангажирате с нея (Сатурн). Тъй като тези сили са изключително подчертани в този момент, това новолуние може да предложи подтик към преследването на вашите лични стремежи и появяването на нови. Така или другояче, Марс и Сатурн възнаграждават упоритата работа, тъй че откакто установите желанието си за новолунието, идният съвпад може да ви въодушеви да предприемете смели начинания.

Юпитер, планетата на благосъстоянието, и Нептун, планетата на духовността, доближават към съвпад в мечтателния, изтънчен знак Риби, който ще бъде на 12 април. Този аспект, който не се е случвал от 1856 година и няма да се повтори до 2188 година, бележи началото на прочувствен, съчувствен и мистериозно зареден цикъл. Неговото въздействие ще усили интуицията, духовността и копнежа да се движите през живота в розови очила.

Докато другите аспекти на това новолуние са насочени към деяние, това обединяване на планетите може да влее сега повече креативност и предпочитание да се отдадете на възприятията си за малко, преди да се потопите в идващия си рунд. Това е времето, когато всеки би трябвало да се концентрира върху себе си и своите стремежи.

Новолуние в Овен е най-подходящото време да предприемете каквито и да било дейности. Мощен миг да изявите желанията и фантазиите си във вашата действителност. Предстоят нови провокации по пътя към новото начало, само че възможностите за триумф са по-високи.

Новолунието в Овен е прелестно време да се измъкнете от рутината си и да изследвате неразучени територии. Не се опасявайте да предприемете каквото и да е деяние в този ден и идващите, защото вътрешният ви глас ще ви насочва в вярната посока. Не се опитвайте да оправдавате или разбирате нищо, тръгнете по течението към мястото, където ви води интуицията, защото вашият Висш Аз ви насочва в посоката, в която желаете да бъдете.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР