Новолуние в Козирог, 11.01В живота ни има моменти, в които

...
Новолуние в Козирог, 11.01В живота ни има моменти, в които
Коментари Харесай

Започва месец, в който всеки се променя за 20 г. напред, така че да прави 1 и да получава 1101

" Новолуние в Козирог, 11.01

В живота ни има моменти, в които най - положителното, което може да се случи, се случва.Това положително ни трансформира в индивида, който постоянно сме се стремели да бъдем и освен това - в персона. Така става и в този момент, в идващия лунен месец. 2024г стартира ясно и изрично - нашият нов стандарт, норматa ни на живот, към този момент е съзнателната смяна. Без мрънкания, оправдания и вайкания " но по какъв начин, за какво, не е почтено, желае нещата да са както преди, желая някой да се грижи за мен, за нас ". Няма към този момент да го бъде този йерархичен модел. Сега се ражда идващият, по - зрелият модел, в който ти си факторът и ти си създателят. На своите правила преди всичко. Да, мъчно е, не е сантиментално, не е блестящо, не можеш да минеш сред капките. Имаме новолуние в Козирог, което събира силата ни като фокус и ние, всеки от нас, е като кристал, през който потегля светлината на смяната, на новите ни инициативи, стандарти и себепроявления. Каквито сме ние занапред нататък, благи другари, такива ще са и делата ни, подобен ще е и светът ни - средата, мястото, духът, в които живеем. В идващите няколко седмици се променяме и разширяваме ние, с помощта на прекарванията от вътрешната страна в нас. И надлежно на нашата смяна начинанията ни са осъзнати, премислени, с доста качествени, великодушни и с дълготрайни резултати.

Крайъгълен камък е това новолуние - камъкът, който поставяме на новата постройка, на новия си свят - като правила, правила, структури, философия. Нали не си мислите, че новото ни време, водолейската ера, ще е без структури и правила? Напротив, тук се ражда най - здравият и най - гъвкавият принцип - този на хуманността. Предстоящият ни свят не е свят на получовеци, а е свят на персони. Тук изкуственото няма път, няма и късмет. Мнозина ще преживеят това през 2024г с цялостна мощ.

Имаме съюза на Сатурн в Риби, Юпитер в Телец и Марс в Козирог, по този начин, че - в случай че сте желали в миналото да бъдете почтена и велика персона, в този момент е вашето време, благи хора. Ще се появят на международна и на национална сцена такива водачи. Но не очаквайте да ви тикат в лицата своята стойност, да ви приканват по площадите. Задача на всеки от нас е да откри, да сътвори, да дорасте до своята лична стойност. Само тогава ще види кой план, кой водач, кое място е неговото. И ще отиде там и ще бъде постоянен, деен и ефикасен. Ще имаме живота, който желаеме, дружно, и основата му слагаме в този момент - и в професионален, и в публичен, и в персонален, и в фамилен проект. Когато силата работи, тя в никакъв случай не го прави единствено в една посока, изключвайки останалите. Само ние, хората, си мислим и се надяваме, че можем да зарежем нещо или някой и след това да дойдем да го вземем, когато ни потрябва или когато се сетим. Е, не става по този метод.

Да, изкушенията да използваме, подведем, омаем близките, изключително сътрудници и другари, да се погрижат за нас - или те да ни подведат ние да си разпилеем силата и времето с тях, тези изкушения ще са доста мощни. Както и склонността към самосъжаление, към играта " горкият аз ".

Време е към този момент всеки да се разсъни от илюзията, че различен взема решение или може да реши в миналото ориста му. Ние не дефинираме по кое време стартира или свършва животът. Само се надъхваме, че това е в наша власт. Но ние, всеки един, самичък основава наличието на живота си. И тук имаме цялостна независимост.

Тази независимост е наша вярна поддръжка в идващия лунен месец. Неудържими сте. Непобедими сте. Всички ваши инициативи в учението, работата, себеразвитието, живота, са орисани на триумф. Нещо повече - ние вършим 1, вселената ни дава 1101. Затова - даваме стойност в идващия месец, другари, и одобряваме с признателност, почитание и самоуважение чудесата, които Светлината в нас, над нас и посредством нас ни дава. И към този момент не забравяме - каквото вътре, това и извън ", написа Астрологичен салон.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР