Новоизбраният вицепрезидент на италианската футболна федерация Алесандро Костакурта коментира ситуацията

...
Новоизбраният вицепрезидент на италианската футболна федерация Алесандро Костакурта коментира ситуацията
Коментари Харесай

Костакурта: Конте сам се отказа от възможността да поеме Италия

Новоизбраният вицепрезидент на италианската футболна федерация Алесандро Костакурта разяснява обстановката с избора на нов селекционер на "скуадра адзура ". Легендата на Милан разкри, че най-вероятно Антонио Конте няма да се завърне отпред, защото има контракт с клубния си тим Челси за още 18 месеца.

„ Водещото при избора на новия селекционер на Италия ще бъде той да е разполагаем и да няма задължения с различен тим ", съобщи Костакурта пред "Sky Sport Italia ".

Към момента "скуадра адзура " продължава да няма треньор, откакто предходният селекционер Джанпиеро Вентура бе уволнен, защото не съумя да класира отбора за финалите на Световното състезание в Русия.

„ В случая с Конте, той самичък се изключи от опцията да поеме националния отбор, защото съобщи, че през идващите 18 месеца желае да е клубен треньор. Дори Манчини има контракт с клубен тим, тъй че и при двамата обстановката е комплицирана. Така че даже да разполагаме с доста надарени треньори, в последна сметка би трябвало да забележим кой ще бъде разполагаем “, добави още някогашният защитник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР