Новоизбраният кмет на община Враца Калин Каменов, новите общински съветници

...
Новоизбраният кмет на община Враца Калин Каменов, новите общински съветници
Коментари Харесай

Калин Каменов и новите общински съветници във Враца положиха клетва

Новоизбраният кмет на община Враца Калин Каменов, новите общински съветници и кметове на обитаеми места от общината положеха клетва по време на публична гала, водена от регионалния шеф Надя Донкинска. Официални посетители бяха врачанският митрополит Григорий и ръководителят на Общинската изборна комисия Мария Попова, която получи подписаните клетвени листа.

Донкинска връчи знаците на властта на Калин Каменов, дружно с ключа на града, а в първото си послание за новия мандат кметът прикани присъстващите да работя повече в полза на жителите, да си простят и да вършат взаимни отстъпки.

„ Всеки от нас би трябвало да бъде воден от интереса на жителите! Нека дружно продължим да работим за развиването на Враца “, уточни Каменов и добави, че се надява в края на мандата да бъдат горди с постигнатото. „ Всеки от нас би трябвало да бъде образец и в никакъв случай да не не помни, че градът ще е подобен, какъвто го създадем ние “, уточни Каменов.



След формалната част съветниците организираха и първото си постоянно съвещание, на което бе определен ръководител. То бе водено от най-възрастния общински консултант Нина Дакева. Единственото име, което беше подложено на гласоподаване, бе това на досегашния ръководител на Общинския съвет Владимир Христов. „ За “ неговата кандидатура гласоподаваха 27 от общо 37 общински съветници, три бюлетини бяха невалидни, а седем съветници бяха показали „ не поддържам никого “.



Снимки: Българска телеграфна агенция


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР