Новогодишното приветствие на руския президент Владимир Путин беше най-дългото от

...
Новогодишното приветствие на руския президент Владимир Путин беше най-дългото от
Коментари Харесай

Путин произнесе рекордно дълго приветствие - цели 6 минути

Новогодишното одобрение на съветския президент Владимир Путин беше най-дългото от всички такива слова на съветски президенти от цялостен век насам. То бе записано в Кремъл и продължи шест минути, съобщи ТАСС.
Първи гледаха жителите на полуостров Камчатка в Далечния изток, където Новата година настъпи най-рано на съветска територия.
 Путин не прати привет за новата година на Борисов и Радев Путин не прати привет за новата година на Борисов и Радев
Владимир Путин поздрави ръководителите на непознати страни и държавни управления, както и на ръководители на интернационалните организации с пожелания...
Президентът съобщи, че никой в навечерието на предходната Нова година не е предполагал какъв брой сложна ще се окаже тя и " през какви тествания ще се наложи да преминем всички ние ".
  " Сега ни се коства, че отиващата си година събра в себе си товара на няколко години. Тя бе сложна за всеки от нас, с паники и огромни материални сложности, с прекарвания, а за някои хора и с тежки загуби на близки, обичани хора ", уточни Путин.
Според ТАСС са намирали отражение в новогодишните обръщения на президента. Досега най-дългото му новогодишно одобрение бе на 31 декември 2013 година, когато той го записа в Хабаровск на среща с потърпевши от наводнението. Тогава тези версия на приветствието бе показана във всички часови пояси на Русия, и единствено жителите на Камчатка съумяха да видят и първия му вид, авансово записан в Кремъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР