Новогодишните програми на БНТ, БТВ и Нова: Коктейл от чалга,

...
Новогодишните програми на БНТ, БТВ и Нова: Коктейл от чалга,
Коментари Харесай

Новогодишните програми – коктейл от чалга, сръбско, маане и турбокючек…

Новогодишните стратегии на Българска национална телевизия, БТВ и Нова: Коктейл от чалга, сръбско, маане и турбокючек… Но БТВ е дъното, лицензиран филиал на “Планета ”. Планетата на маймуните си има телевизия. Пайнер победи, чалгата замести химна.
Това гласи постът на докторът по интернационално право, академични учител, публицист и някогашен офицер от външното разузнаване Велизар Енчев, който SafeNews разгласява без редакторска интервенция.

 

 

Под поста има близо хиляда реакции и към 100 нкоментара.

Ганка Тихова да вземем за пример написа:

Тъжно, жално и подтискащо тъкмо, когато всички би трябвало да се радват и изживяват прелестни страсти. Умишлено е! Не позволяват българите да се въздигнат духом, тъй като знаят, че сме способни всички дружно на чудеса. Но ние няма да им позволим да ни лишават насладата и ще бъдем усмихнати, радостни, добродействащи и ще им развалим проектите, посредством МилоСърдие, с цел да не ги подхранваме в лошотията, която изливат върху нас. Ние сме мощни духом и несломими! Друг коментар гласи: Напрово отврат!! Чалгаризацията на България продължава с цялостна мощ!! После какво можем да чакаме от младото потомство?!? Естествено да се трансформира в зомбирано, дебилно и безрезервно към нещата, които го заобикалят!!!
Както SafeNews писа малко преди Новата година, чалгата ще доминира най-много в ефира на bTV измежду новогодишните стратегии.

Галена, Ивана и Симона Загорова са част от представителките ѝ, на които медията заложи.

От 22:30 часа по bTV стартира концерт на телевизия “Планета ”, а от 00:30 часа – концерт на Ивана.

Програмата на NOVA бе заредена с попфолк, тъй като в първите минути на 2024 година стартира концерт на Лепа Брена и Драгана Миркович.

В осъществяванията на Българска национална телевизия се подредиха и тези на Анелия, Деси Слава и Преслава.

Още вести четете в секция България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР