Новогодишната нощ в Ню Йорк отново ще бъде такава, каквато

...
Новогодишната нощ в Ню Йорк отново ще бъде такава, каквато
Коментари Харесай

25 000 долара за празнество на Нова година? Ето какво ще включва

Новогодишната нощ в Ню Йорк още веднъж ще бъде такава, каквато я помним от преди паднемията.

През ноември кметът на Голямата ябълка Бил де Блазио разгласи, че традицията със спускането на топката ще се завърне на Таймс Скуеър.

„ Искаме да посрещнем ужасно Нова година в този град “, сподели де Блазио на конференция. „ Ню Йорк мина през толкоз доста, само че това е град воин, борещ се против Коронавирус. Имаме доста да честваме. Така че това ще бъде огромен миг на Таймс Скуеър. "

В чест на завръщането на това събитие, The Edition пуска невероятна стратегия за тези, които желаят да кажат довиждане на 2021 година и здравей на 2022 година със жанр, написа profit.bg.

Хотелът, ситуиран на Таймс Скуеър 20, предлага Нова година в The Terrace and Outdoor Gardens, която включва питиета и ястия за добре пристигнали, работещ пет часа бар, петстепенно дегустационно меню, квалифицирано от известния готвач Джон Фрейзър, и първокласни виновност, подбрани от Ейми Рейсин, отговорник по напитките на годината на списание Esquire за 2021 година

Събитието включва също музика онлайн, VIP достъп за наблюдаване на спускането на топката на Таймс Скуеър, както и вход за афтърпартито на 701 West - първокласния бар и ресторант на хотела. Заведението предлага личен двучасов отворен бар от среднощ до 2 часа сутринта. Цената за събитието е 3000 $ на човек (без налог и бакшиши).

Хотелът предлага и пакет Penthouse, който включва две нощувки в мезонета на 40-ия етаж на хотела, в композиция със същите екстри, упоменати нагоре.

За новогодишната нощ пакетът Penthouse е разполагаем против 25 000 $ (без налог и бакшиши), показва T+L.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР