Ново риалити от типа на Сървайвър, но с различни правила,

...
Ново риалити от типа на Сървайвър, но с различни правила,
Коментари Харесай

Филип Буков водещ на ново риалити?

Ново риалити от вида на " Сървайвър ", само че с разнообразни правила, се чака да смени " Фермата " в bTV тази есен. Телевизията стартира набирането на претенденти за идния план, чието заглавие е " Островът на 100-те гривни ". Той ще изпрати 30 души на изолиран тропически остров, където ще се борят за оцеляване. Наградният фонд е 300 000 лв..

Със стъпването си на самотния тропически остров всички участници в новото риалити ще получат еднакъв брой гривни, които имат избрана стойност. Докато са в шоуто, те могат да печелят още гривни, или да ги губят, като се състезават в разнообразни провокации или ги получават от други участници. Затова са доста значими освен физическата мощ, само че и хората, с които приключенците в риалитито се обкръжават, както и другарствата, които основават. До финала стигат тримата, събрали най-вече гривни. Те се борят за дял от наградния фонд от 300 бона.

Това е напълно нов формат, от 2023-а, споделиха от bTV. Собственик на правата е " Talpa Studios ", а истинското заглавие на плана е " Million Dollar Island " ( " Остров за милион $ " ). В истинския план в риалитито се включват 100 души, като всеки от тях получава гривни на стойност Щатски долар 10 000 $ – общо 1 милион. Досега разновидности на това шоу са снимани единствено на 6 места по света: в Съединени американски щати, Нидерландия, Белгия, Австралия, Румъния и Близкия Изток. България ще бъде седмата територия, на която риалитито ще се излъчва.

Кой ще води шоуто? Този въпрос се разисква сега и към момента не е взето решение. Спряга се името на сървайвъра със едва сърце, само че необятна усмивка и доста последователки Филип Буков. Младият артист е новият любим в малкия екран, откакто Иво Аръков омръзна на феновете. Първо беше в сериала " Татковци ", след това – в " Сървайвър ", стана водещ на " Топ 10 " в " Животът по автентичен случай ", в този момент танцува в Dancing Stars, нищо чудно да смени паркета със уединен остров. Той се вписва във формата идеално като човек, който обича спорта, провокациите и тестванията на волята. Най-вероятно присъединяване му в Dancing Stars и процентът зрителска поддръжка, който танците му генерират, ще бъде тест дали е подобаващ за новото риалити. Ако оправдае имиджа си на любим на аудиторията, Буков ще излезе с няколко обиколки пред останалите претенденти за водещи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР