Ново религиозно движение – секта, ще упражнява дейност във Враца,

...
Ново религиозно движение – секта, ще упражнява дейност във Враца,
Коментари Харесай

Нова секта завладява страната! Вижте от кой град тръгват пипалата ѝ, захранвани с биткойн

Ново религиозно придвижване – фракция, ще упражнява активност във Враца, предизвести Ивайло Симеонов във фейсбук групата „ Враца - кажи на кмет и община “, написа Конкурент бг.

”Както множеството сходни религиозни придвижвания, и това е записано в Британските вирджински острови (офшорна зона) и като формален притежател е заявена компанията Намеско Лимитед (зад която не е ясно, кой тъкмо седи, тъй като и тя е записана в офшорна зона) “, твърди мъжът.

Той добавя, че придвижването се финансира се единствено и само посредством виртуална валута - биткойни, тъй като са непроследими. „ Ако се записва у нас – евентуално ще бъде записана като образователен център или друго. За да се вземе покана от организацията, искащият да се включи би трябвало да подари сума над 30 $, като по-късно неговия гланц, фейсбук и други, ще бъдат тествани и проучени, преди да получи поканата “, предизвестява още Симеонов.

„ Официално, задачата на придвижването Ground Breaking, което ще бъде учредено във Враца, е иницииране на собствен етнос и правила, учредени на любовта сред хората и природата. Всеки един билет (дарение сред 30 и 2000 долара) дават право на създателя да има равно право на глас, за това по какъв начин да се развива обществото.

Всеки билет дава право на притежателя му да употребява една стая (въображаема измежду природата), в която да може да одобри до трима посетители в продължение на една седмица. Всичко това навежда на мисълта, че тези правила са и в основата на йога философията и други религиозни учения “, написа още Симеонов. Той предизвестява, че религиозното придвижване прави хората безволеви и ги отдалечават от фамилиите им. Събитието за основаването във Враца на организацията е планувано за 5 май 2018г в 11.11 ч., а като най-вероятно място се показва местноста Божи мост, излиза наяве от техния уебсайт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР