Ново правило на СУПЕР БЛОК БЛУТОН влиза ударно в десетия

...
Ново правило на СУПЕР БЛОК БЛУТОН влиза ударно в десетия
Коментари Харесай

СУПЕР БЛОК БУТОН нажежава атмосферата в десетия сезон на "Гласът на България"

Ново предписание на СУПЕР БЛОК БЛУТОН влиза стремително в десетия сезон на обичаното музикално шоу „ Гласът на България “, което започва на 10 септември, неделя, в 20 ч. по bTV. Въвеждането му по време на един от най-забавните и вълнуващи стадии - КАСТИНГИТЕ НА ТЪМНО, ще направи надпреварата за най-хубавия глас сред Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев още по-напрегнато, радостно и забавно!

 

Всеки един от треньорите ще може да блокира различен, който към този момент се е обърнал на даден глас и го усеща като директна конкуренция и най-сериозна опасност. С натискането на СУПЕР БЛОК БУТОНА блокираният треньор автоматизирано ще отпадне от конкуренцията за привличане на дадения участник в своя тим, към който е декларирал интерес и ще бъде извърнат назад с тил към сцената. В предходни сезони блок бутонът можеше да се натиска единствено преди треньорът да е натиснал своя червен бутон по време на осъществяването на даден участник.

С въвеждането на новия СУПЕР БЛОК БУТОН всеки треньор ще има право да блокира съперниците си до два пъти по време на Кастингите на мрачно, а с помощта на него конкуренцията в шоуто ще стане супер забавна, с най-неочаквани обрати, още по-забавна и същински непредвидима. Как реагират треньорите на новия блок бутон, вижте тук.

Освен с ново ужасно предписание, в новия сезон треньорите ще бъдат посрещнати и с нови, красиви и комфортни червени столове, а с нов дизайн ще бъде и аленият бутон пред тях.

Обновеният треньорски състав този сезон ще посрещне нови, неповторими участници с нечувани гласове, а техните истории ще впечатляват, вълнуват и въодушевяват всички пред екраните тази есен – от 10 септември, всяка неделя от 20 ч. по bTV.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР