Ново начинание, далеч от бойните спортове, започна бившият на Гери-Никол

...
Ново начинание, далеч от бойните спортове, започна бившият на Гери-Никол
Коментари Харесай

Бившият на Гери-Никол раздава заеми, барна се със сако и тузарски часовник за тежест

Ново начинание, надалеч от бойните спортове, стартира някогашният на Гери-Никол - Дани Илиев. Експоловинката на Яката дупара се захвана с разпределяне на заеми, видя HotArena.

От няколко седмици Илиев работи като кредитен съветник.Дани има собствен персонален кабинет. Офисът на компанията се намира в центъра на София. Когато е там, той се барва със сако. А на ръката си носи тузарски часовник.

Бившият на Гери-Никол към този момент сполучливо се развива в новото си занятие. Той съумява да откри бързо клиенти, на които да даде дребен кратковременен заем. И по този начин натрупа точки, които в края на месеца ще се отразят върху заплатата му. Работата пасва идеално на ММА боеца. Илиев не е ангажиран през целия ден с бачкане в офиса. Той има плаващо работно време, което му разрешава да тренира настойчиво бойни спортове, от кое място до момента бяха главните му приходи. писа " България Днес ".

Приятели на боеца незабавно се пошегуваха с него, че в случай че някой закъснее с вноската, Дани ще ги пердаши. Разбира се, това е в кръга на шегата, защото мутренските времена са в предишното. След като се раздели с Гери-Никол, Илиев има доста повече свободно време. Вместо да си почива, той взема решение да стартира ново занятие, с което може да се прехранва и след края на кариерата му на ММА войник. Избира нещо, с което може да съчетава двете неща.

И лиев и Гери се разделиха изненадващо преди повече от месец. Двамата бяха бясно влюбени. Гери бе показала половинката си на родителите си. Ала в един миг връзките сред тях се скапват. Според мълвата Гери към този момент има нов човек до нея. Кой е той, тя настойчиво мълчи. Яката дупара не желае още веднъж да се фука с гаджето, тъй като счита, че това й изиграва неприятна смешка. И с всички мъже, които показва пред медиите, бързо-бързо се разделя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР