Ново изследване на института за семейни проучвания, показва колко грешни

...
Ново изследване на института за семейни проучвания, показва колко грешни
Коментари Харесай

На каква възраст започват изневерите?

Ново проучване на института за фамилни изследвания, демонстрира какъв брой неверни стават двата пола, когато възрастта напредне. Изследване, обвързано с продължителността на брака и изневярата, потвърждава, че колкото по-възрастни ставате, толкоз по-големи са възможностите да кръшнете. С други думи, всяка последваща година покачва възможностите да видите благото да язди някое друго пони.
Не бързайте със заключенията, оставете лопатата, тъй като изследването споделя, че най-сигурните интервали на това деяние могат да се виждат към 55-годишна възраст. Научното пояснение зад този феномен не е изненада - множеството хора на тази възраст към момента подписват брак по-рано и надлежно са изложени на по-сериозни изкушения.
Учените считат, че изневярата е в резултат на идващата по-късно рецесия на междинната възраст, в която човек осъзнава какво се е случило. 20% е магическото число, което бихте търсили, толкоз са кръшкачите, само че даже и това да е висока цифра, откривателите декларират, че се следи и позитивна наклонност - от ден на ден хора осъзнават възрастта си и фамилните полезности.
Друга забавна причинност е фактът, че изневярата към този момент не е тясно обвързана със половото прекарване, а с егото. Съветът на експертите е да помислите какво залагате, преди да извършите сходна нелепост. Нашият е да употребявате гумичка, въпреки всичко в никакъв случай не знаете къде се крие изненадата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР