Ново издирване се организира заради изчезналия преди повече от две

...
Ново издирване се организира заради изчезналия преди повече от две
Коментари Харесай

Организират ново издирване на изчезналия Гошо от Севлиево

Ново търсене се провежда поради изчезналия преди повече от две седмици Гошо от Севлиево.
Близки и другари на изчезналия Гошо от Севлиево приканват всеки, който им опция да помогне и да се включи в търсенето.
"Здравейте, апелирам всички, които могат, да дойдат довечера от 18:00 часа на бензиностанция "Шопов " на изхода за Богатово. Организираме претършуване на регионът към изходът на градът по сигнал. Всеки човек, който може да се отзове, ни е необходим! ", приканват в основаната фейсбук страница: "Да намерим Гошо "
"Продължаваме да търсим Гошко, реагираме на всеки сигнал, колкото и недействителен да ни се коства. Може да е на всички места, самичък, изплашен, без посока. Нека всеки помогне да го приберем вкъщи! ", приканват околните му в обществените мрежи.
Георги Пламенов Петков е на 20 години, висок е 165 см. За последно е видян на 7 юни в региона на село Сенник, област Габрово.
Момчето е със специфични потребности и мъчно се ориентира, не може да даде информация за себе си, за околните си, за обитаемото място, от което е.
На 7 юни дружно с татко си е бил в село Сенник, къщата им се намира тъкмо до гората, към която се е отправил самият той. Бащата потегля след него, само че за жалост не съумява да го настигне.
На другият ден е видян в към 17:00 часа на разклона за село Хирево и село Градница, където се губят и следите му. Полиция, близки, другари и доброволци не стопират да обхождат селата и горите, само че от момчето няма и диря, разкриват негови близки.
"Молим всеки, който има някаква, въпреки и дребна информация за местонахождението на Георги да се свърже с нас на тел: 0878/ 929-192, 0899/ 096-069 или с полицията! ", молят неговите родственици.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР